Grand Theft Auto Liberty City Stories (V3) USA-EUR FULL ISO 1.16 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Grand Theft Auto Liberty City Stories (V3) USA-EUR FULL ISO 1.16 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27,691 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Grand Theft Auto Liberty City Stories (V3) USA-EUR FULL ISO 1.16 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan haski10

Perry the Platypus

Ornitorenk Perry
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2011
262
4
18
linkler nerde görünmüyorSamuray:
WTF ?! Görünmüyor Derken :noel:
Grand Theft Auto Liberty City Stories (V3) USA FULL ISO 1.16 GB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 299 MB]

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 156 MB]

................ veya ................

[Rar : 299 MB]

[Rar : 156 MB]

Linkler birbirinin aynıdır/Links are interchangeable
Password : hako
Ripped : yok/untouched
Tested : 5.00 M33-6 - 6.35 PRO
Dil/Language : English - Italian - Spanish - German - French

Çıkış adı/Release name : Grand_Theft_Auto_Liberty_City_Stories_v_3_USA_READNFO_PSP-Googlecus
Görmüşsündür inşallah,bu arada kaç derece miyop ? :noel:

tuncay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
1
0
1
slm hako ben psp de yenıyım ıldefa oyun ındırıyorum zip karsorunu açcamıyorum sıfre ıstııyo yardımcı olrsan sewınırım

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,243
113
Oyunun altında password : hako diye yazıyor... Yani şifre : hako

ilinen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2009
29
1
3
köprüden ikinci şehire geçince,biraz dolştıktan sonra donma oluyor,psp kapanıyor.
(psp 2004,gen d3 full)
neden olabilir acaba?
lütfen birisi yardım etsin?
acaba oyun full değil mi?
veya,recovery ayarlarım mı yanlış?
(bu arada recovery menüyü açamıyorum,psp ana menüdeyken selecte basıyorum,hiç bir şey çıkmıyor)

ChanCheinChoin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2012
161
9
18
36
köprüden ikinci şehire geçince,biraz dolştıktan sonra donma oluyor,psp kapanıyor.
(psp 2004,gen d3 full)
neden olabilir acaba?
lütfen birisi yardım etsin?
acaba oyun full değil mi?
veya,recovery ayarlarım mı yanlış?
(bu arada recovery menüyü açamıyorum,psp ana menüdeyken selecte basıyorum,hiç bir şey çıkmıyor)
MemoryStick inde yer varmı ? Bazen yer olmaması da kasabiliyor psp yi.
SystemSettings>RestoreDefaultSettings yapıp ayarlarını sıfırlayabilirsin.

Bu arada hako Emmi bu oyunuda bitireli çok oldu. Emeğine yüreğine, klavyene sağlık :D

robert

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 17, 2012
6
0
1
28
abi oyunu yükledim ama siyah ekran oluyo acılmıyo psp modelim 1004 sistem 5.00 m33-6