PS4 Türkçe YAMA GRIP PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde yusuff76 tarafından oluşturulan GRIP PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,919 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 27 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı GRIP PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan yusuff76
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan head171

wdcora

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2024
23
3
3

• Oyunu hako başkandan indiriniz ancak update indirmeyin çünkü oyun açılmıyor. Ana oyunun üzerine kurunuz İyi oyunlar.
  • +dorukhan hocamda forumumuzun değerli bir üyesiymiş yeni farkettim oradan da indirebilirsiniz
  • Game :
    Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
    Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İNDİRME LİNKİ
DOWNLOAD

[Gizli içerik]
persona 5 nerde kaldi hocam ya vallahi 1 haftadir full sizi bekliyorum bi bilgi gecseniz en azindan

yusuff76

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 27, 2025
102
884
93
persona 5 nerde kaldi hocam ya vallahi 1 haftadir full sizi bekliyorum bi bilgi gecseniz en azindan
evet farkındayım o kadar uğraştıktan sonra test aşamasında çöktü sinirlenip her şeyi sildim hocam hazır pcdeki yamayla uyumlu değil pcde ve nintendo switchde direk dosya dışarıdayken ps4'de bunu ekstra paketleyip koymuşlar paketi açıp hazır çeviriyi koydugumda bazı yerlerde diyaloglar oturmadıgından oyun crash veriyor yani en baştan tekrardan çeviri yapmak lazım o kadar zamanım yok en iyisi pcde oynamanız

wdcora

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2024
23
3
3
evet farkındayım o kadar uğraştıktan sonra test aşamasında çöktü sinirlenip her şeyi sildim hocam hazır pcdeki yamayla uyumlu değil pcde ve nintendo switchde direk dosya dışarıdayken ps4'de bunu ekstra paketleyip koymuşlar paketi açıp hazır çeviriyi koydugumda bazı yerlerde diyaloglar oturmadıgından oyun crash veriyor yani en baştan tekrardan çeviri yapmak lazım o kadar zamanım yok en iyisi pcde oynamanız
tamamdir hocam canin sagolsun eline saglik yinede

mortal_sk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 3, 2018
568
276
63

• Oyunu hako başkandan indiriniz ancak update indirmeyin çünkü oyun açılmıyor. Ana oyunun üzerine kurunuz İyi oyunlar.
  • +dorukhan hocamda forumumuzun değerli bir üyesiymiş yeni farkettim oradan da indirebilirsiniz
  • Game :

İNDİRME LİNKİ
DOWNLOAD

[Gizli içerik]
cok güzel yamalar paylasıyorsun cok tesekkürler

Cykron

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2024
52
12
8

• Game :

İNDİRME LİNKİ
DOWNLOAD

[Gizli içerik]
ÇOK İYİ YA