PS5 Oyun Türkçe Yama GTA San Andreas v01.007 PS5 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan GTA San Andreas v01.007 PS5 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,146 kez görüntülenmiş, 110 yorum ve 69 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı GTA San Andreas v01.007 PS5 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
135
57
28
Elinize saglik, hala death stranding 2 yamasi paylasilmadi iki hafta oldu paylasilacakti hala bi konu yok neden bukadar uzasi paylasilmasi ?

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,520
57,276
113
Elinize saglik, hala death stranding 2 yamasi paylasilmadi iki hafta oldu paylasilacakti hala bi konu yok neden bukadar uzasi paylasilmasi ?
Abim konu açılacak, karga @karga abiyi bekliyorum ben de :) İşleri yoğun olduğu için bu aralar siteye pek giremiyor.

Yani o paylaşmadan ben paylaşamam.

Emeğe saygı bunu gerektirir:)

Paylaşacak, ama biraz sabır sadece.

by hitman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2009
121
10
18
45
GTA San Andreas v01.007 PS5 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

GTA San Andreas v01.007 PS5 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

GTA SAN ANDREAS v01.007 PS5
oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Öncelikle oyunun türkçe dublajını yapan FACİA YAPIM'a, KURTULUŞ PALA'ya, oyunun türkçe çevirisini yapan CRIMINAL277'ye ve pc definitive edition sürümünde emeği geçen arkadaşlarımıza buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gerekli düzenlemeler ise tarafımca yapılmıştır. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Tool için
SWUFORCE'ye ve TRUMANK'a teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama v1.007 versiyonuna göre düzenlenmiştir. PPSA kodu fark etmiyor. İsteğe göre ayarlardan altyazıları kapatabilirsiniz :)

OYUN HAKKINDA
Türünün öncüsü müthiş açık dünya macerasını, yeni nesil cihazlar için geniş kapsamlı geliştirmelerden geçmiş haliyle deneyimle. Çok sevilen bu oyun dünyalarını yepyeni detaylarla yepyeni bir boyutta yeniden canlandıran bu geliştirmeler arasında muhteşem yeni ışık ve mekan geliştirmeleri, yüksek çözünürlüklü dokular, artırılmış görsel derinlik, GTA V tarzı kontroller ve hedefleme ile daha pek çok geliştirme var.

90’ların başı. Birkaç polis onu cinayetle suçladıktan sonra Carl ‘CJ’ Johnson ailesini kurtarmak ve sokakları kontrol etmek için San Andreas eyaletinin tümüne götüren bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır.

OYUN KONUSUNUN LİNKİ
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TÜRKÇE DUBLAJ
FACIA YAPIM
KURTULUŞ PALA

TÜRKÇE ÇEVİRİ (GTA SAN ANDREAS ÇEVİRMENİ)
CRIMINAL277

ESKİ PC YAMASINI DEFINITIVE SÜRÜMÜNE UYARLAYANLAR
SKIPPERSKIP

EXTREME
DEFTONES
KAHRAMAN523

HENRYMORGAN92
CRIMINAL277

PS5 TOOL
SWUFORCE
TRUMANK

PS5 İÇİN TÜRKÇE DUBLAJ PAKETLEME
CASTELLANOS

PS5 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

teşekkürler

karga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
23
67
13
45
Abim konu açılacak, karga @karga abiyi bekliyorum ben de :) İşleri yoğun olduğu için bu aralar siteye pek giremiyor.

Yani o paylaşmadan ben paylaşamam.

Emeğe saygı bunu gerektirir:)

Paylaşacak, ama biraz sabır sadece.
@PSVITA1 bir kırbaçlamadıkları kaldı çalıştırırken. gecikme için kusura bakmayın, ilgili dosyaları ilettim. bu hafta sonu kesin paylaşılacaktır.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,520
57,276
113
@PSVITA1 bir kırbaçlamadıkları kaldı çalıştırırken. gecikme için kusura bakmayın, ilgili dosyaları ilettim. bu hafta sonu kesin paylaşılacaktır.
Cansın abim benim :)

Emek veren sensin, senin konu açman daha isabetli oalcaktır :)

PS5 Yama bölümüne hazırlanıyor açman yeterli ;)

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
135
57
28
Ben oyunun durumunu sordum size karşı bi kotu bi dusuncem yok acaba bi sorun mu oldu gibisinden paylasilmayacakmi diye.Gecmiste bende alt yazi isleri ile ugrastim ps4 doneminde birkac oyuna paylasip sonra birakmistim zorlugunu emegi biliyorum alt yazi hazirla paketle onu yama olarak paketle yayinla zor isler.Elinize saglik kardesim uzun emek isteyen bir is yoksa paylasmaktan vazgecildi mi acaba diye sorguliyordum sadece yoksa zorlugundan haberim var ps5 te isler nasil isliyor bilmiyorum ama ps4 te oyunun .pkg dosyasi olmasi gerekiyordu yoksa indiriyorsun ayri zahemt yama sureci ayri zahmet anliyorum yani sizi 😉