PS3 EMULATÖR [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48,604 kez görüntülenmiş, 242 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan miracpro01

kurt26

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2010
847
15
18
Siteye Git
PKG yapacağın dosyanın içinde PRAM.SFO dosyası olmak zorunda yoksa pkg ye çevirmiyor
yöntemi bu
1- Copy the rap of your base game (PS2) as a new random content id. eg. EP0000-NPED12345_00-AAAABBBBCCCCDDDD.rap
2. Copy the new rap to the RAPS folder of PS2 Classic GUI
3. Extract the files of the PKG of your base game (except CONFIG and ISO.BIN.ENC, they will be deleted/replaced anyway)
4. Launch PS2 Classic GUI, select the ISO and enter the new content id. eg EP0000-NPED12345_00-AAAABBBBCCCCDDDD
(it should display the same KLIC of your base game)
5. Add the LIMG header and encrypt the ISO as ISO.BIN.ENC
6. Edit the PARAM.SFO on the extracted with the title of the PS2 title.
7. Copy the ISO.BIN.ENC to the base game
8. Rename the extracted folder with the new content id (EP0000-NPED12345_00-AAAABBBBCCCCDDDD), right click and select Make PKG
9. Install both raps (the original and the new created) using reActPSN
10. Install the PKG

param sfo oluşturabiliyor.hangi menüyle pkg yapıyoruz o lazım bana.

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
928
3,685
93
yöntemi bu
1- Copy the rap of your base game (PS2) as a new random content id. eg. EP0000-NPED12345_00-AAAABBBBCCCCDDDD.rap
2. Copy the new rap to the RAPS folder of PS2 Classic GUI
3. Extract the files of the PKG of your base game (except CONFIG and ISO.BIN.ENC, they will be deleted/replaced anyway)
4. Launch PS2 Classic GUI, select the ISO and enter the new content id. eg EP0000-NPED12345_00-AAAABBBBCCCCDDDD
(it should display the same KLIC of your base game)
5. Add the LIMG header and encrypt the ISO as ISO.BIN.ENC
6. Edit the PARAM.SFO on the extracted with the title of the PS2 title.
7. Copy the ISO.BIN.ENC to the base game
8. Rename the extracted folder with the new content id (EP0000-NPED12345_00-AAAABBBBCCCCDDDD), right click and select Make PKG
9. Install both raps (the original and the new created) using reActPSN
10. Install the PKG

param sfo oluşturabiliyor.hangi menüyle pkg yapıyoruz o lazım bana.
Pkg ye çevireceğin dosyanın üstünü sağ tıklat Make pkg diye yazar basarsın ve pkg ye çevirir:)

deryasss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2010
131
9
18
43
Arkadaşlar ben en sonunda yaptım ve bütün oyunlar çalışıyor.
umarım sizde yaparsınız.

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
Arkadaslar Save Problemi Yaşayanlar Varmı Bazen Save Yapıyır Bazen Yapmıyor Oyunlarda

KALE

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 12, 2011
149
326
63
45
Allah rızası için bana biri yardım etsin 3 gündür uğraşıyorum reActPSN yide kurdum Herşeyi adım adım yaptım Ama herseferinde PS2_Classics_Placeholder denilen mikrop program Telif Hakkı koruma bilgisi geçersiz diyor ?
Bana bir yol gösterin arkadaşlar nerde neyi yanlış yapıyorum yardım edin .Rogere 4.30 2,05 CWF kulanıyorum ..
bu tür işlerede kafam yankındır anlarım yani ama bilmiyorum bi türlü olmuyor şuan mala bağlamış durumdayım anlayın yani çünkü yapılabilecek her şeyi yaptım doğru yaptığımada eminim :((

bebeqlesi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2008
296
4
18
[QUOTE=KALE;516592]Allah rızası için bana biri yardım etsin 3 gündür uğraşıyorum reActPSN yide kurdum Herşeyi adım adım yaptım Ama herseferinde PS2_Classics_Placeholder denilen mikrop program Telif Hakkı koruma bilgisi geçersiz diyor ?
Bana bir yol gösterin arkadaşlar nerde neyi yanlış yapıyorum yardım edin .Rogere 4.30 2,05 CWF kulanıyorum ..
bu tür işlerede kafam yankındır anlarım yani ama bilmiyorum bi türlü olmuyor şuan mala bağlamış durumdayım anlayın yani çünkü yapılabilecek her şeyi yaptım doğru yaptığımada eminim :(([/QUOTE]

Dostum ps2iso klasörüne oyunu atıp önce multimandan oyunu seç sonra placeholder programını çalıştır hata almiycaksin