PS3 EMULATÖR [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48,527 kez görüntülenmiş, 242 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan miracpro01

KALE

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 12, 2011
149
326
63
45
[QUOTE=KALE;516592]Allah rızası için bana biri yardım etsin 3 gündür uğraşıyorum reActPSN yide kurdum Herşeyi adım adım yaptım Ama herseferinde PS2_Classics_Placeholder denilen mikrop program Telif Hakkı koruma bilgisi geçersiz diyor ?
Bana bir yol gösterin arkadaşlar nerde neyi yanlış yapıyorum yardım edin .Rogere 4.30 2,05 CWF kulanıyorum ..
bu tür işlerede kafam yankındır anlarım yani ama bilmiyorum bi türlü olmuyor şuan mala bağlamış durumdayım anlayın yani çünkü yapılabilecek her şeyi yaptım doğru yaptığımada eminim :((
Dostum ps2iso klasörüne oyunu atıp önce multimandan oyunu seç sonra placeholder programını çalıştır hata almiycaksin [/QUOTE]

ps2iso klasörüne oyunu attım önce multimandan oyunu seçtim sonra placeholder programını çalıştırdırm ama sonu aynı kardeşim malesef Telif Hakkı koruma bilgisi geçersiz diyor 3 gündür uğraşıyorum neden olmuyor anlam veremiyorum

bebeqlesi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2008
296
4
18
Dostum oyunu convert edip klasör ismiyle birlikte hdd0/PS2İSO klasörüne atıp multimandan oyunu seç sonra placeholder programını çalıştır siyah bi ekran gelir kol kapanır sonra oyun açılır

KALE

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 12, 2011
149
326
63
45
Dostum oyunu convert edip klasör ismiyle birlikte hdd0/PS2İSO klasörüne atıp multimandan oyunu seç sonra placeholder programını çalıştır siyah bi ekran gelir kol kapanır sonra oyun açılır
Oyunu yanlış convert etmişim yinede yardımların için saol :)

desperado

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2010
539
211
43
Siteye Git
bende isonun içine attım fakat multiman cobradan bahsediyor. ana menüye atmıyor :a014: bu arada multiman sürümü 4.30. react psn kurulu değil ondanmı atmaz acaba?

edit: tamam bende yanlış convert etmişim düzeldi. lakin 4.40 da hala beklemedeyim

brain

hoCA ÖgRenciye YeniİLdi *
Eki 19, 2009
755
1
18
36
Arkadaşlar bende isoyu çevirip attım ps2iso klasörüne ama ps2oyun programına girdiğimde oyunu bir türlü gösteremiyorum yardım edin uğraşıyorum 2 gündür.

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
4.40 cwf uygunmudur
Evet, Rogero 4.40 CFW 1.02'de çalışıyor.

Arkadaşlar bende isoyu çevirip attım ps2iso klasörüne ama ps2oyun programına girdiğimde oyunu bir türlü gösteremiyorum yardım edin uğraşıyorum 2 gündür.
PS2ISO klasörünün içine oyunun adı ile klasör aç. Örneğin; PS2ISO > Tekken5 > ISO.BIN.ENC

Daha sonra PS2ISO klasörüne multiman'dan izinler'e tıkla. Ardından multiman'dan emulatör kısmından oyunu yerleştirip, XMB menüden PS2 Classics Placeholder ile oyunu açabilirsin.