PS3 EMULATÖR [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48,470 kez görüntülenmiş, 242 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan miracpro01

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
Kardesim ps1 oyunlari harici dahili sorunsuz oynaniyor.Bence ps2 oyunuda oynanir.Enkisa zamanda deniyecegim insallah.

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk
Buraya da yazarsan iyi olur abi PS1 oyunlarını bende oynuyorum hariciden ama PS2 oyunlarını yapamadım :crying:

fdghfhf

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 17, 2011
14
0
1
44
Merhaba arkadaşlar , bu ps2 oyunları oynama olayını 4.46 rogeroda deneyen oldu mu?stabil sıkıntı olmadan çalışıyor mu?

********-- Post added 04-09-2013 at 21:31 ********-- Previous post was 03-09-2013 at 00:39 ********--

Deneyen yokmu?

hackerosman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
13
0
1
4.46 cfw var bende. aa ile yeni hesap oluşturmam lazımdı yapamadım. networka giriş yapamıyorum. veryson güncellememi istedi. spoof yapıp mı denemeliyim yoksa 4.50 rogero mu yüklemeliyim

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
4.46 cfw var bende. aa ile yeni hesap oluşturmam lazımdı yapamadım. networka giriş yapamıyorum. veryson güncellememi istedi. spoof yapıp mı denemeliyim yoksa 4.50 rogero mu yüklemeliyim
network ile ilgisi yok. PS3 açıldığındaki ekrandan oluşturacaksın aa isimli kullanıcı adını.

hackerosman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
13
0
1
singstar sorunu

ps2 singstar turkish partyi aciyorum ama mikrofonu algilamiyor bu program. yapmam gereken bir ayar varmı acaba?

arclight

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 28, 2009
162
78
28
Arkadaşlar bende oyun açmada problem yaşıyorum. Oyunu convert ettikten sonra anlatılanları aynen uyguluyorum fakat çalıştırmayı bir türlü başaramadım. Açıklamada anlatıldığı gibi oyunu PS2 Classics Manager programından seçiyorum ve aktive ediyorum, ancak PS2 Classics Placeholder programını çalıştırınca makina kapanıyor.

Birde oyunu multiman'den çalıştırmak için emulatörler sekmesinden oyunu seçiyorum. Ana menüye dönünce PS2 Classics Placeholder programı açtığımda yine makina kendi kendine kapanıyor. Bu sorunları çözmek için yardımlarınızı bekliyorum. ( Çalıştırmak istediğim oyun Mortal Kombat Shaolin Monks. Oyunun hem avrupa hemde amerika versiyonunu indirdim, ikisi de çalışmadı. )

Son düzenleme:

ceyhuncinar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 18, 2010
46
4
8
Aynı sorunları bende yaşıyorum. Kullandığım CFW Rogero 4.55 MM 4.55 versionu PS2 Classics Placeholder istedi ve bende burda ki yazılımları indirerek denedim reactpsn de unknown cfw dedi 3.13 versiyonu indirdim ama kapanıp açılmadı. nerede yanlış yapıyorum açmaya çalıştığım Singstar Turkish Party yardımcı olabilir misiniz ?

sakarya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 3, 2013
74
13
8
Arkadaşlar ben 4.55 de çalıştıranıda görmedim ki bende 4.55 kullanıyorum. sürekli hata veriyor donuyor ps3 resetlıyor. En stabil diye dedikleri CFW 4.46 cobra 7.00 mış e onuda yükledik anlatılanı yaptık ama olmadı. Ben bu sevdadan vazgectim ne zaman direk ps3 oyunları gibi çalışır o zaman kurcalarım tekrardan bilginize.

gurkangumus1980

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2011
222
43
28
46
arkadaşlar ben cobra 4.53 stiven cfw kullanıyorum. şuan için denediğim tüm oyunlar çalıistı.tavsiye ederim sizlerede :)