PS3 EMULATÖR [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48,470 kez görüntülenmiş, 242 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan miracpro01

riyad47

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2012
84
5
8
ps2classics_GUI_v1.3 ile convert ederken error veriyor codlarida dediginiz gibi veriyorum hemen bitiyor asagisinda error yaziyor cözümü nedir bilen arkadaslar yazabilirmi

Keops

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2009
217
78
28
41
üstadın biri şuradaki forumdaki konuyu buraya eklerse herkes ps2 oynayabilir belki.bu konudaki ps2 emulatörü çalışmıyor ama verdiğim linkdeki konudaki emulatörü indirdim çalıştı emulator ama oyunları çalıştıramadım

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

berkeberke5

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2009
79
0
8
bu yöntem ode (e3 ode cobra ode) çipli ps3 lerde de çalışıyormu arkadaşlar

Keops

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2009
217
78
28
41
arkadaşlar boyle bir hata alıyorum

you cannot set active a dencrypted ps2 iso/bin.you must encrypt first

Son düzenleme:

Keops

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2009
217
78
28
41
nihayet çalıştırdım be oh :) öncelikle söyleyeyim buradaki anlatımla ile hiç alakası yok.

Emperian

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2010
104
12
18
63
nedense böyle şeylerde çok yeteneksizim
hepsini geçtim 4 gb dan büyük oyunları nasıl oynayacağız sayın tuna bey
bu dosyaları fat32 biçimine atamıyoruz :dejection: bendeki sansa bak tüm ps2
oyunlarıda 4 gb üstü :upset: boşa uğraşmaya gerek yok ?

eazzy34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2012
20
1
3
47
Bende oyun açılınca kontroller iptal oluyor kablolu çalışıyor sadece .Birde oyun açılınca çözünürlük SD 720 400 e düşüyor .

Murat hazar

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2019
13
1
3
adminim merhabalar bi sorum olacak acil ps3 kullanicisiyim ps2 pkg oyunlarini önceden indirip oyunlari sorunsuz açıp oynayabiliyordum ama şimdi ps2 pkg oyunlarini oynayamiyorum ps3 kendi kendine kapaniyo siyah ekren verio sonra kapaniyor sorun nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz bana
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar benim ps2 pkg oyunlari önceden açıyordu ps3 umu ama şimdi açmıyor playstation kendi kendine kapaniyor mw3 tede öle kapaniyor ne olur yardımcı olabilirmisiniz bu konuda

Son düzenleme: