Hafıza Kartı Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde blghn27 tarafından oluşturulan Hafıza Kartı Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,700 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Hafıza Kartı Sorunu
Konbuyu başlatan blghn27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan canopsp

blghn27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 3, 2009
2
0
1
39
Merhaba arkadaşlar bana göre çok ilginç bir sorunum var. Cihazım psp 3006 6.39 versiyon. normalde cihazımda memory stick ile oyun oynuyabiliyordum. şuandaki sorunum şudur. game den mememory stick e geldiğim zaman pro isimli programa tıkladığım zaman yazılar gelip x e basmam gerekiyor fakat hiç yazı gelmiyor siyah ekranda bekliyor. diğer bir sorunda hafıza kartına psp den format atayım dediğim zaman hata veriyo atmıyo. pc ye takıyorum hafıza kartını biçimlendir diyorum biçimlendirildi diyor fakat içindeki herşey duruyor oyunları falan silmemiş. yani biçimlendiriyo diyor ama silmiyor. aynı şekilde bişeyler yüklüyorum ama kapatıp açınca tekrar silinor. sanki kart korumalı gibi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Virüs olabilir hafıza kartında Malware Byte's AntiMalware Cleaner ile bilgisayarınızı taratın

blghn27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 3, 2009
2
0
1
39
Hocam tarattım bi sorun gözükmüyor. normalde biçimlendirince herşey gitmesi lazım ama gitmiyor.

canopsp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2011
49
2
8
Hafıza kartını başka bir program ile formatlamayı dene kardeşim.