Hello World PS5

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Hello World PS5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 550 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Hello World PS5
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OyunDelisiyim

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,127
48,549
113
Bütün testleri yapıcam dostum rpcs3, eden switch vs tamamı gelecek, birazdan ufak ayarlamalar yapıyorum.
Şimdi benim asıl merak ettiğim şey şu abim; Olur da yüksek sürümler için de linux çıkarsa, PC iyi olmasa bile (çünkü benim PC yeterince iyi değil) konsoldan oynayacağım için herhangi bir sıkıntı (FPS düşüşü) yaşar mıyım?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,138
665
113
40
Şimdi benim asıl merak ettiğim şey şu abim; Olur da yüksek sürümler için de linux çıkarsa, PC iyi olmasa bile (çünkü benim PC yeterince iyi değil) konsoldan oynayacağım için herhangi bir sıkıntı (FPS düşüşü) yaşar mıyım?

hocam PS5 RTX 2060 ekran kartı seviyesinde orta segment bir PC Olarak düşünebilirsin Resident Evil Requiem PC oyununu dün 60 PFS stabil oynadım mesela, Dota 2 4K ultra 80 FPS stabil örnek olarak sana

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,127
48,549
113
hocam PS5 RTX 2060 ekran kartı seviyesinde orta segment bir PC Olarak düşünebilirsin Resident Evil Requiem PC oyununu dün 60 PFS stabil oynadım mesela, Dota 2 4K ultra 80 FPS stabil örnek olarak sana
PC'nin de iyi olması gerekiyor mu abim, yoksa tüm yük PS5'te mi olacak?

OyunDelisiyim

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
315
596
93
PC'nin de iyi olması gerekiyor mu abim, yoksa tüm yük PS5'te mi olacak?
Başkan tüm yükü PS5'e veriyor yani orta ayar bir bilgisayarda hangi performansla çalışırsa pc oyunları ps5te de aynı performansı verecektir. Son çıkan oyunlar PS5 formatında PS5'te daha hızlı çalışacaktır çünkü ona göre optimize edilmiştir. Aynı oyunu PC versiyonu linux üzerinde aynı performansı vermeyebilir. Ama tabi ki bu harika bir şey yine de :) Eski oyunlar için.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,127
48,549
113
Başkan tüm yükü PS5'e veriyor yani orta ayar bir bilgisayarda hangi performansla çalışırsa pc oyunları ps5te de aynı performansı verecektir. Son çıkan oyunlar PS5 formatında PS5'te daha hızlı çalışacaktır çünkü ona göre optimize edilmiştir. Aynı oyunu PC versiyonu linux üzerinde aynı performansı vermeyebilir. Ama tabi ki bu harika bir şey yine de :) Eski oyunlar için.
Bilgilendirme için teşekkür ederim abim.🫶

O zaman yüksek sürüm için çıkmasını beklemekten başka çare yok.

PS3 konsolundan devam😅

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,138
665
113
40
çok doğru bir yorum ama ben hafif overclock yaptım cihaza şu an aynı oyunları hem PS5 hem Linux üzerinde test ettim, Linux’da 10 - 12 FPS daha iyi çalıştı, mesela PS5 üzerinde 45-50 iken aynı oyun Linux 60 - 62 arası

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

CPU ve GPU 200 - 250 MHz arttırdım sonuçlar mükemmel 77C de stabil çalışıyor 3.20Ghz’den 3.49Ghz

sensors
k10temp-pci-00c3
Adapter: PCI adapter
Tctl: +68.2°C

ortalama sensör verisi

Son düzenleme:

OyunDelisiyim

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
315
596
93
çok doğru bir yorum ama ben hafif overclock yaptım cihaza şu an aynı oyunları hem PS5 hem Linux üzerinde test ettim, Linux’da 10 - 12 FPS daha iyi çalıştı, mesela PS5 üzerinde 45-50 iken aynı oyun Linux 60 - 62 arası

CPU ve GPU 200 - 250 MHz arttırdım sonuçlar mükemmel 77C de stabil çalışıyor 3.20Ghz’den 3.49Ghz

sensors
k10temp-pci-00c3
Adapter: PCI adapter
Tctl: +68.2°C

ortalama sensör verisi
Valla süper. Senin konsol şu an çok değerli :D