PS4 Türkçe YAMA HOGWARTS LEGACY TE YAMA PKG

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde z3kv4n tarafından oluşturulan HOGWARTS LEGACY TE YAMA PKG başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,494 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı HOGWARTS LEGACY TE YAMA PKG
Konbuyu başlatan z3kv4n
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Makaron

Sadatov7

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 6, 2026
30
5
8
alperrenkli @alperrenkli ‘nin çevirisidir. Konuda paylaşım yapmıştım ancak sürekli mesaj aldığım için konu açma gereği duydum. Direk kendi cihazımdan pkg olarak aldım ve bulabildiğim ilk yere upload ettim. Indirmede biraz yavaş olacağını söylediler ancak tekrar upload etme şansım yok, üzgünüm.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
. İyi eğlenceler.
selam kardes bunu baska bir uploada sitesine koysan olur mu? burda indirmiyor 5gb 40 saat yaziyor. mediafire gibi .tesekkkurler.

ertu2016

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 1, 2024
220
101
43
selam kardes bunu baska bir uploada sitesine koysan olur mu? burda indirmiyor 5gb 40 saat yaziyor. mediafire gibi .tesekkkurler.
Alper arkadaşımızın yüklediği uygulamayı cep telefonuma yükledim oradanda premium üyelik aldım, 3 gün ücretsiz işiniz bitince iptal edebilirsiniz. 15 dakika da 30 GB tamamı indi. Diğer sayfada yazılanları yapmakla ugraşmayin çok daha hızlı ve pratik. Emek veren herkese teşekkürler🙏🙏

Sadatov7

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 6, 2026
30
5
8
Onu premium yapamadim benim ulkem ayri diye mi sorun var bilemedim . Senin indirdiyin bana link diye eklemenin bir yolu yokmu oradan indiriyim?

ceset4848

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 24, 2021
43
2
8
alperrenkli @alperrenkli ‘nin çevirisidir. Konuda paylaşım yapmıştım ancak sürekli mesaj aldığım için konu açma gereği duydum. Direk kendi cihazımdan pkg olarak aldım ve bulabildiğim ilk yere upload ettim. Indirmede biraz yavaş olacağını söylediler ancak tekrar upload etme şansım yok, üzgünüm.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
. İyi eğlenceler.
merhaba hocam bunda oyun+türkçe yama mı var ?