Hokuto no Ken Raoh Gaiden Ten no Haou ASIA FULL ISO 300 MB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Hokuto no Ken Raoh Gaiden Ten no Haou ASIA FULL ISO 300 MB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,826 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Hokuto no Ken Raoh Gaiden Ten no Haou ASIA FULL ISO 300 MB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pudichi

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,238
113
Pops listesinin tekrar gelmesi için oyunu açmak için game sekmesinde X tuşuna basmadan önce aynı anda R tuşunu basılı tutup bırakmayacaksın ve X tuşuyla oyunu başlatacaksın ama R tuşu hep basılı kalacak... Pop seçenekleri gelince R tuşunu bırakıp pops seçeceksin.

O oyunu ben upload etmedim eğer bulduysan büyük ihtimalle hako_jr yani benim oğlan upload etmiştir. :D

Ayrıca benim kendime ait bir bloğum yok...

Son düzenleme:

kaurodono

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2014
13
4
3
Çok çok teşekkür ederim :) Gerçekten çok ilgilisiniz :) blog sizin değilse bile olsun ben adresi veriyim
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,238
113
Oyunlarımın içinde hako.txt adlı bir dosya koyuyorum o dosyayı okursan bu sitelerin benimle ilgisi olmadığını anlatıyorum. Bu sitelerden çok var. Hatta benim adımla açılmış site bile var. Bunlar benim oyunlarımı veriyor. Ama hiç birisi ile benim ilgim yok. :D

kaurodono

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2014
13
4
3
Şimdi okudum bilemedim kusura bakmayın. Saygıyı sonuna kadar hakeden bir insansınız.
Benim bu aradığım oyun; playstation 1 için yapılmış eski bir animenin oyunu. Konusu Mad Max filminin birebir aynısı ve oynanış olarak Cadillac & Dinasour tarzında diyelim
Ne yazıkki Psp versiyonu bu oyun gibi değil :( neyse çok çok sağolun siz olmasanız biz ne yaparız iyiakşamlar