iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde herosaint tarafından oluşturulan iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,556 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n
Konbuyu başlatan herosaint
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ullu

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
WaLTeR Dostum sıkıntı olmaz yap jailbrak gönül rahatlığı ile kullan.

H@K@NN

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 18, 2010
41
0
6
34
benim ipod touch 3g Versiyon 3.1.3 var jailbreake ledim ama benim jailbreakledigim program kotu sanirim sipiriltjb di ben bunu denesen bisey olurmu bide (ben bi aplication yukledim ben bunu nasil silecem acaba ustune uzunca basinca X isareti cikmiyo neden acaba) simdiden tesekkurler

WaLTeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
121
1
18
34
Dostum versiyonum 4.1 limera1n'in olanı aynen yaptım done yazısı çıktı fakat bana dosya gelmedi kapattım açtım yine gelmedi alet eskisi gibi duruyor.Bir yerde yanlış yapmış olabilirim acil bakarsan sevinirim

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Yani dostum aslında olması gerekiyor diye biliyorum

Greenp0ison

Denedinmi ?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
benim ipod touch 3g Versiyon 3.1.3 var jailbreake ledim ama benim jailbreakledigim program kotu sanirim sipiriltjb di ben bunu denesen bisey olurmu bide (ben bi aplication yukledim ben bunu nasil silecem acaba ustune uzunca basinca X isareti cikmiyo neden acaba) simdiden tesekkurler

Onu silme kalsın sana zararı yok ama silmek istersen

İfunbox ile pc den yada ifile ile iphone da applications dizininden silebilirsin

olmadı sbsetting ten gizle

WaLTeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
121
1
18
34
Dostum o greenpoison ile hallettim oldu cydia falan geldi temamı falanda değiştirdim şu anda.Yapmam gereken önemli bir şey varsa yazar mısın ve nasıl oyun atacağımı yazarsan çok sevinirim.Bu Cydia falan geldi jb olmuştur değil mi?

herosaint

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
365
3
18
32
Siteye Git
Dostum o greenpoison ile hallettim oldu cydia falan geldi temamı falanda değiştirdim şu anda.Yapmam gereken önemli bir şey varsa yazar mısın ve nasıl oyun atacağımı yazarsan çok sevinirim.Bu Cydia falan geldi jb olmuştur değil mi?
Yapman gerekli önemli şeyler şunlar:

Cydia>Manage>Sources>Edit>Add(http://cydia.hackulo.us)

Daha sonra Search bölümünden installous yüklemen gerekiyor..

WaLTeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
121
1
18
34
Bir de oyun nasıl yükleniyor yazarsan sevinirim:)

herosaint

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
365
3
18
32
Siteye Git
Bir de oyun nasıl yükleniyor yazarsan sevinirim:)
Dediğim işlemi yaptıktan sonra installous diye bir program gelecek ondan ücretli uygulamaları indirebilirsin..

Ama dersen ki ben bilgisayardan indirip yükleyeceğim,o zaman indirdiğin .ipa uzantılı uygulamaları itunes ile sync ederek yükleyebilirsin..

WaLTeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
121
1
18
34
Arkadaşlar bir de bu sitedeki oyun linklerinin çoğu ölü,gerçekten mükemmel paylaşımlar yapmışsınız,elinizde varsa yenilerden upload edebilir misiniz?Veya bana bolca oyun bulacağım bir yer tavsiye edersiniz sevinirim:)