iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde herosaint tarafından oluşturulan iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,579 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n
Konbuyu başlatan herosaint
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ullu

mazide

Erişim Engelli
Tem 29, 2008
159
10
18
Siteye Git
Limera1n'da Cihaz kapalıyken mi işlem yapmam gerek. Yoksa cihazın açık olması veya olmaması önemli değil mi?

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Benim bildiim cihaz açık olmalı ki PC görebilsin :c:

mazide

Erişim Engelli
Tem 29, 2008
159
10
18
Siteye Git
Arkadaşlar versiyonum 4.1. Ben burada anlatılan limera1n hack işlemini uygulamak istiyorum. Hack işlemine başladığım zaman, daha birinci adımda takıldım kaldım. Aşşağıdaki resimdeki gibi uyarı cıkıyor ve başka bişe olmuyor. Cihazı bilgisayara bağladığım halde.

Acama iTunes adlı uygulama filan mı yüklemem gere. Bana iTunes linki verebilecek olan var mı acaba.
Yada kısaca neler yapmam gerektiğini özetleyecek biri olursa çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

herosaint

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
365
3
18
32
Siteye Git
Arkadaşlar versiyonum 4.1. Ben burada anlatılan limera1n hack işlemini uygulamak istiyorum. Hack işlemine başladığım zaman, daha birinci adımda takıldım kaldım. Aşşağıdaki resimdeki gibi uyarı cıkıyor ve başka bişe olmuyor. Cihazı bilgisayara bağladığım halde.

Acama iTunes adlı uygulama filan mı yüklemem gere. Bana iTunes linki verebilecek olan var mı acaba.
Yada kısaca neler yapmam gerektiğini özetleyecek biri olursa çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Şu linkten iTunes yüklemen yeterli,daha sonra limera1n çalışacaktır..

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mazide

Erişim Engelli
Tem 29, 2008
159
10
18
Siteye Git
Şu linkten iTunes yüklemen yeterli,daha sonra limera1n çalışacaktır..

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Valla kendi başıma hallettim. Baktım cevap gelmiyor kendi işimi kendim göreyim dedim. Bu arada oyunları nasıl yükleyeceğiz. Çok karışık bu yav. Oyunlar duruyor elimde. Nasıl yükleyeceğiz?

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,730
60,408
113
44
Siteye Git
Valla kendi başıma hallettim. Baktım cevap gelmiyor kendi işimi kendim göreyim dedim. Bu arada oyunları nasıl yükleyeceğiz. Çok karışık bu yav. Oyunlar duruyor elimde. Nasıl yükleyeceğiz?
Cydia'dan appsync 4.1 sürümünü indir mazide bu dosya crack'li uygulamaları yükleyebilmen içindir sonra itunes'den oyunları atarsın kolay gelsin

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Arkadaşlar şu gün şu saat itibariyle iOS 4'e geçişim bitmiştir. Gayet memlunum ancak background wallpaper işi cihazı kastırdı bnde winterboardı indirdim :e:
iFile'la gereksiz 4 dosyayı sildim ve cihaz baya iyi çalışıyor :D Birde applerinizi klasörlere alırsanız daha iyi oluyor.
Herkese tavsiye ederim :)

ullu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2009
62
0
6
beyler ben bunların ikisinide indirdim (mac) ancak bilgisayar görmüyor. dosya olarak duruyor. exe (çalıştırılacak birşey gibi değil) birileri yardımcı olursa sevinirim...

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Birdaha indir ve emin ol MAC için olduklarından :D

mert_1047

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2010
2
0
1
38
Öncelikle Selamlar

Bizim Bi Komşunun iPhone 3g si var ve yanlışlıkla shsh filan almadan 4.1 e yükseltmiş cihazı ve baseband filan yükselmiş(rakam tam aklımda değil) ve haliyle tekrar sim lock olmuş cihazı limerain vs biriyle kırsam ultrasnowla filan tekrar unlock etmem mümkünmü bikaç yerde okudum mümkün yazıyor(komşuya yardımcı olacağım ondan soruyorum) birde elimde mac de var windowsda yani pro fark etmez sim aktif hale tekrar gelsin problem yok Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

Not:İsterseniz Basebandın Kaça Yükseldiğini Öğrenebilirim.

2.Not:Kullanacağım Yöntem Şöyle Yani Planladığım Yöntem Limerain ile kırmayı düşünüyorum ve aşağıda vereceğim linkle olursa unlock düşünüyorum böyle olmaz diyorsanız veya bildiğiniz bi yöntem paylaşırsanız sevinirim.