iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı..

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,714 kez görüntülenmiş, 90 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı..
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan brk_

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Jilabreak tıklayacaksın

Dfu moda alacaksın

Win7 kullanıyorsan eğer yönetici olarak dene.

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
win xp kullanıyorum. kafayı yiorum kıramadım. bak şimdi üstad aleti usb ye bağlıyorum. snra bu programı açıyorum. jailbreak a tıklıyorum 3 saniye geçiyor dfu mode alın diyor bende power le homeye basılı tutuyorum snra 10 saniye geçiyor elimi powerden çekip homeye halen basıyorum snra alet kapanır gibi oluyor recoverry mode ye geçiyor heralde. alet o esnadayken program bişeyler yüklüyor ama birsüre snra kalıyor program ilerlemiyor. alettende usb işareti ve itunes çıkıyor. donuyor alet

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Dfu moda alınac ekran siyah olur ?

Sonra işlem hatasız tamamlanır ise sorunsuz açılı

Eğer hata verirse Recovery modda kalır

Elma resmi olan ekran

Aslında temiz bir restoreden sonra hatasız tamamlanması gerekli

Recovery moddan ise ireb ile çıkabilirsiniz

Google dan arama yapın kolayca bulacaksınız.

ozqur

PspBOY
Kayıtlı Üyemiz
Tem 8, 2009
374
0
16
30
Siteye Git
wowww ama ben bunu yapsam şimdi içindeki bilgiler gidecek mi ayrıca bunda siri yok demi ve yoksa nasıl siri'yi yüklerim

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
selam meoman internetten araştırdım siyah ekranda kaldı mı dfu , itunes resmi ve usb işaretli simge çıktımı recovery modmuş. ben recovery moda almışım. ben dfu mode almayı çözemedim işte sorun o :D

Bump:
wowww ama ben bunu yapsam şimdi içindeki bilgiler gidecek mi ayrıca bunda siri yok demi ve yoksa nasıl siri'yi yüklerim
restore etmeden yapma bu işi kardeşm daha sağlıklı olması için. artı ipod da siri yok diye biliyorum. ipod 5 e gelir o

Bump: yav arkadaş çıldırıcam ya aleti dfu modeye aldım programı açtım bişeyler yüklemeye başladı bir süre sonra program exe hatası verip kapanıyor. off

Bump: çıldırıcam arkadaş ya :D bu kez olucak gibiydi elimi hiç homeden çekmedim tam sonlarda wait the reboot diyordu ki alet recovery mode ye aldı elimi hiç homeden çekmeyecekmiyim program işini bitirene kadar? alet baştan açıldı program halen waiting to reboot da kaldı

allahe bleasını versin böyle programın jailbreak felan yapmıyorum ne saçma bir iş ya dfu ya sorunsuz alıyorum yne recovery modeye girdi çıldırıcam ulan ya

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Hakan, XP olan PC değil de Windows 7 32 bit olan pc de dene, aynı sorunları xp de ben de yaşamıştım.

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
abi şuan öyle birşey imkansız ya. yeni güncelleme çıkmış bu redsnow un adam yönetici ile çalıştır demişde o nerde acaba bende waiting to reboot da kalıyor program dahada ilerlemiyor

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
abi şuan öyle birşey imkansız ya. yeni güncelleme çıkmış bu redsnow un adam yönetici ile çalıştır demişde o nerde acaba bende waiting to reboot da kalıyor program dahada ilerlemiyor
Win7 de sağ tık yönetici mod ile çalıştır var

Dfu mod ise

power + home ( ekran gitsin bilgisayardan dınk sesi geldin )

Elini power dan çek home basılı devam et ekran siyah olcak dınk sesi gelsin

Eğer zamanlamada problem bile yaşasan dfu modda kalsın cihazın

Tekrar jailbreak de redsnıwdan yapar.