iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı..

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,746 kez görüntülenmiş, 90 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı..
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan brk_

bukalemuns

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2009
226
30
28
47
ipod touch vardı 4g
versiyon 5.0.1 idi
ben eztras yapmadan direk jailbreak yaptımcydia yüklendi ancak makina sıfır olmasına rağmen biraz ağır sanki
extrastan başlamamış olmamın etkisi olabilir mi

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
redsn0w_win_0.9.10b2 ile jailledim aleti. cydiadan ilk önce neleri kurmam lazım

Bump: neyse sorunları hallettim aleti kırdım oyunları attım sorunsuz çalışıyor :D

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
3gs 16 gb da 4.1 kullanıyordum. 5.01 e geçtim. Eski yazılımım kadar stabil çalışmıyor nedense. Örneğin video açtığımda hemen ileri geri saramıyorum. 5-6 saniye sonra ancak sarabiliyorum, bazen bazı programlarda donma oluyor. Enteresan, ama yine de herşeyin çalışması çok güzel :)

Shadow King

Erişim Engelli
Ara 13, 2009
208
1
18
3gs 16 gb da 4.1 kullanıyordum. 5.01 e geçtim. Eski yazılımım kadar stabil çalışmıyor nedense. Örneğin video açtığımda hemen ileri geri saramıyorum. 5-6 saniye sonra ancak sarabiliyorum, bazen bazı programlarda donma oluyor. Enteresan, ama yine de herşeyin çalışması çok güzel :)
iOS 5 zaten çok stabil degil. Yani 5 çıktıktan hemen sonra 5.0.1 geldi. Çünkü 5 hatalı bir surumdu. 5.0.1 için de cydia dan birsey kuruyorsun bütün buglari hataları duzeltebiliyorsun. Yarın onu paylasabilirim.