iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,953 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak Çıktı
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
6.15 Baseband vardı telefonumda. Mctuna 5.1.1 kurdu ve ne yaptıysa bilmiyorum ama telefondaki baseband dan kaynaklanan tüm sorunlar kökten gitti. Yani modemde hiç bir kopma yok, gps süper çalışıyor. Müthiş oldu.

sertan_1843

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2009
245
2
18
dostum windows sürümünü indirdiysen bana upload edip atabilir misin? linkler ölmüş

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
onu deniyorumda uygulamaları silmeye kalkıyor işte tekrar kurup deneyeyim itunesi

Bump: itunesi güncelledim sağ tıklayıp yedekle dedim kısa sürede doğru mu yaptım nerden bakıyoruz yedeklendiğine

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,143
113
MotherBoard
onu deniyorumda uygulamaları silmeye kalkıyor işte tekrar kurup deneyeyim itunesi

Bump: itunesi güncelledim sağ tıklayıp yedekle dedim kısa sürede doğru mu yaptım nerden bakıyoruz yedeklendiğine

C:\:\Documents And Settings\Kullanici\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup

Ben kurdumda AppStore dışında hiçbir yedeklemeyi yüklemedi.5.1.1 de gayet hızlı çalışıyor ama.

Linkler yenilendi.

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
Ben en iyisi oyunları pc ye atıp gerekli cydia programlarının ismini yedekleyip öyle guncelleyeyim. Direk itunesden güncellemek sorun yapar mı adamim?

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
ipsw yi nereden indriebilirim bir ara biliyordum unuttum

Bump: bu arada gamecenter ekle cihan unlu

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
Cihazdan Tüm :Uygulamaları silersek alet donmuyor mu? ben bir kere denedim donmuştu. ve biir soru daha sorayım aletteki herşeyi boşalttıktan sonra restore mi atayım? restoreden sonrada jailbreakı kurucaz herhalde? aslında nasıl olduğunu bliyorum ama yinede işi riske atmak istemiyorum

Bump: kardeşim yanlış bilgilendirme yapmışsın bir alette cydia yüklüyken verileri silmek aleti kitliyormuş bunu belirtsen benim açımdan daha iyi olurdu