iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,951 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak Çıktı
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Sıkıntı olmaz abi direk olarak rehberi uygulayın boş adamlara paranızı kaptırmayın :)

kardesim yaptim ama olmadi yav.Ayfonda dedigin gibi silme islemlerini yaptim,programi calistirip Jb yapacam ama telefonu aktive edin yaziyor.Aynisi ayfonda da yaziyor:( Kuzenime : ya yarin yaparim dedim yav. Bana demezmi ya Ferhan abi ayip ya okadar PS3 oynuyon profesorsun bi ayfonu yapamiyon:(

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,143
113
MotherBoard

kardesim yaptim ama olmadi yav.Ayfonda dedigin gibi silme islemlerini yaptim,programi calistirip Jb yapacam ama telefonu aktive edin yaziyor.Aynisi ayfonda da yaziyor:( Kuzenime : ya yarin yaparim dedim yav. Bana demezmi ya Ferhan abi ayip ya okadar PS3 oynuyon profesorsun bi ayfonu yapamiyon:(
Abi sanırım DFU moda alma işinde takılıyorsun.

Şunları yapın

4) "Jailbreak" butonuna tıklayın ve bekleyin.Daha sonra cihazı kapatın.Next butonu aktif olana kadar bekleyin.Daha sonra Next butonu aktif olunca tıklayın.Çıkan pencerede cihazı DFU moda alınız.

DFU Moda Alma
Hold+Home Tuşuna 10 sn basılı tutun.Daha sonra hold tuşundan elinizi çekin.Home tuşuna basmaya devam edin.

5) DFU Moda aldıktan sonra Install Cydia ı işaretleyip next diyelim ve işlemi cihaza yüklemesini bekleyin.

arif02

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,751
9,065
113
merhaba ben bitane iphone 4 jelber yaptım jelberek yükleme bitti sonra çihaz yeniden açıldı elma çıkıyor sonra
kapanıp tekrar açılıyor sürekli aynı oluyor çihaz açılmıyor neyapmam gerek açaba

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,143
113
MotherBoard
merhaba ben bitane iphone 4 jelber yaptım jelberek yükleme bitti sonra çihaz yeniden açıldı elma çıkıyor sonra
kapanıp tekrar açılıyor sürekli aynı oluyor çihaz açılmıyor neyapmam gerek açaba
Telefonu sıfırdan 5.1.1 e restore edip tekrardan deneyebilirsiniz veya 6.1.2 e restore edip Jailbreak yapabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

arif02

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,751
9,065
113
Telefonu sıfırdan 5.1.1 e restore edip tekrardan deneyebilirsiniz veya 6.1.2 e restore edip Jailbreak yapabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
telefon hiç açılmıyor sadece gümüş elma geliyor sonra kapanıyor restore edemiyorum oyüzden
versiyon 5,1,1

DaReDeViLTR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2011
188
43
28
Olup olmadığını nasıl anlıyacağız JB nin? vede uygulamaları nereden indiricez acaba?

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,143
113
MotherBoard
Ana menüde Cydia görünmüşse JB olmuştur.

Cydia'a girip Sourceları eklemeniz gerekiyor

Source ekleme rehberi:

Güncel repolar için :

Jailbreakdan sonra kurulması gerekenler :

DaReDeViLTR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2011
188
43
28
Jb den nasıl geri döünş yapıcaz?Normal sürüme 6.1.3 yada 7.0 a ?

direk ipsw yi mi yükelememzi lazım?