iOS 6 Jailbreaksiz Uygulama & Oyun Yükleme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Programları kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iOS 6 Jailbreaksiz Uygulama & Oyun Yükleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32,811 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Programları
Konu Başlığı iOS 6 Jailbreaksiz Uygulama & Oyun Yükleme
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

musa613

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2009
65
1
8
arkadaslar yükledigimiz programlarin güncellemelerini nasil yapiyoruz programi kullanarak bilen birisi anlatabilir mi ?

Hooli

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2012
113
4
18
Normal App Store'dan İndirilmiş Gibi Oluyor.Yani Güncellemeleri App Store Üzerinden Yapabiliyorsunuz.

musa613

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2009
65
1
8
maalesef kullanici adi ve sifre istiyor güncelleme icin kendi kullanici adim ve sifremle olmuyor

musa613

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2009
65
1
8
ben bu programla tomtom avrupa navigasyonunu iphone indirmistim gayet guzel ve sorunsuz bir sekilde kullaniyordum guncellemeler geldigi zamanda guncelliyordum program uzerinden ama suanda buyuk bir sorunum var en son guncellemesi geldi iphone navigasyonun bende pc den programi actim orayada gelmis guncelleme fakat guncelleme yapmiyor ve japonca yada cince uyari cikiyor telefonumuda ios 7 ye guncelledim navigasyonda acilmiyor simdi.bilen arkadaslarin yardimci olmasi rica olunur ne yapmam gerekiyor bunun icin ??

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,546
113
44
Siteye Git
ben bu programla tomtom avrupa navigasyonunu iphone indirmistim gayet guzel ve sorunsuz bir sekilde kullaniyordum guncellemeler geldigi zamanda guncelliyordum program uzerinden ama suanda buyuk bir sorunum var en son guncellemesi geldi iphone navigasyonun bende pc den programi actim orayada gelmis guncelleme fakat guncelleme yapmiyor ve japonca yada cince uyari cikiyor telefonumuda ios 7 ye guncelledim navigasyonda acilmiyor simdi.bilen arkadaslarin yardimci olmasi rica olunur ne yapmam gerekiyor bunun icin ??
ios 7'de bu işlem başarılı

Uygulamayı yeniden yükleyip denermisin musa613

musa613

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2009
65
1
8
maalesef tüm cabalarima ragmen bir sonuc alamadim,programi sildim yeniden yükledim navigasyonu yeniden yükledim ama yine ayni acilmiyor iphonede.neden boyle oldu acaba bilen varmi ? daha once sorunsuz kullaniyordum.

mert1596m

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2013
99
0
6
33
Ya bir yardım edermisiniz lütfen her şeyi yaptım ama id şifre soruyor yazınca olmuyor çözümünü söylermisiniz lütfeeeen

********-- Post added at 22:32 ********-- Previous post was at 21:45 ********--

Cevap verin lütfen mavi butona basıncada hata veriyor netim biraz yavaş ondanmıdır

********-- Post added 27-09-2013 at 16:04 ********-- Previous post was 26-09-2013 at 22:32 ********--

Cevap lütfen.

********-- Post added at 17:34 ********-- Previous post was at 16:04 ********--

cevap lütfen