iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,526 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GAMEMASTER

stardust

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2013
1
0
1
36
iTunes'a girince "güncelleştirmeleri kontrol et"e basıyorum shift'e basılı iken, olmuyor. Alt'a basıyorum, yine olmuyor. :(

taha1387

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 30, 2013
1
0
1
33
Yükledim İphone 5 e çok güzel oldu ellerine emeğine sağlık şimdi de kardeşimin 4 e yüklüyorum :)

Fatihkayar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2013
1
0
1
37
beta1 olmadan direk beta 4 yükleyebilir miyiz? hiçbir yerde beta1 dosyasını bulamıyorumda varsa bir yardımcı olabilir misiniz

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,147
113
MotherBoard

iOS 7 Beta 5 Yüklemek İçin ; Geliştirici hesabınızda UDID kaydı yapılmış veya Udidsiz olarak rehberimizden kurduğunuz iOS 7 Beta 4 ile cihazlarınızı Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleştirme kısmından beşinci beta sürümüne yükseltebilirsiniz.