iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,526 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GAMEMASTER

matrixod

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 8, 2009
10
0
1
Selam dostlar.
Ben ios7 beta 3 ü beğenmeyip ios6 ya dönüş yapmıştım. Şimdi ios7 ye geri dönmek istiyorum fakat hata veriyor. NAsıl yapabilirim?

matrixod

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 8, 2009
10
0
1
Aldığınız hata nedir ? Rehberi eksiksiz uyguluyor musunuz ?

Şimdiye kadar 10 defa denedim birkaç defa recovery mode da denedim hep 3194 hatası aldım. Bugün DFU mode da denedim yine aynı hatayı aldım.

********-- Post added at 02:07 ********-- Previous post was at 02:05 ********--

Aldığınız hata nedir ? Rehberi eksiksiz uyguluyor musunuz ?
ios7 yi ilk yüklerken gayet rahat yüklemiştim. ios 6.1.3 e de gayet rahat döndüm. fakat tekrar ios7 ye yükseltme için engel mi var onu merak ediyorum

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,147
113
MotherBoard
Şimdiye kadar 10 defa denedim birkaç defa recovery mode da denedim hep 3194 hatası aldım. Bugün DFU mode da denedim yine aynı hatayı aldım.

********-- Post added at 02:07 ********-- Previous post was at 02:05 ********--

ios7 yi ilk yüklerken gayet rahat yüklemiştim. ios 6.1.3 e de gayet rahat döndüm. fakat tekrar ios7 ye yükseltme için engel mi var onu merak ediyorum
Farklı bir pcden rehberi uygulayarak deneyin.

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,147
113
MotherBoard
Arkadaşlar farklı bir bilgisayardan deneyin ayrıca iTunes'iniz en güncel sürümde olsun.Bugün hata alıcak mıyım diye diğer telefonuma kurdum ve hata ile karşılaşmadım.