iPad'i Olanlar Buraya

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPad 1 & 2 Bölümü kategorisinde İxon tarafından oluşturulan iPad'i Olanlar Buraya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,567 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPad 1 & 2 Bölümü
Konu Başlığı iPad'i Olanlar Buraya
Konbuyu başlatan İxon
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cafer5555

afavar_tr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
194
0
16
angry birds seasons yok mu ücretsiz onu hatırlamıyorum tam.Onun dışında film falan izlenir müzüik dinleneir ben bulurrum yapcak birşeyler yav :D

İxon

Ebony & İvory *
Kayıtlı Üyemiz
Nis 22, 2010
550
0
16
31
Kirmadıktan sonra film atılamıyor diye biliyorum ama yanlış bilgilendirmeyeyim :D ama internet açısından değer ben şuan ipad'den bağlanıyorum :D

afavar_tr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
194
0
16
Atılıyor kırılmadanda.

3 Yol Var.
1-iPad e Convert edip itunestan movies e atıp sonra synch yapmak.
2-Oplayer veya AVPlayer ile pc ile aynı ağa bağlanıp ağ üzerinden videoları convert etmeden seyretmek.Bu yolla converte ihtiyaç kalmıyor.Neredeyse bütün video dosya formatlarını görüyor.Altyazı desteğide var.
3-Air Video programı ile pc de bu programa özel bir sunucu yükleyerek, canlı olarak pcden convert edip konvert isleimi sırasında videoyu izleyebilrsunuz.Bunların rehberlerini açacağım.iPad gelince hazırlıklı olmak için baya araştırdım bunları.:D

İxon

Ebony & İvory *
Kayıtlı Üyemiz
Nis 22, 2010
550
0
16
31
peki bu dediklerini jailbreaksiz ipad 2 de oluyor mu :)

legend killer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2010
115
0
16
Ben hala düşünüyom 1 mi alsam 2 mi alsam diye aslında fazla farkları yok kamera hız ve incelik o kadar uygulamal internet ve oyun olduktan sonra diğerine göre biraz yavaş olsa bişey olmaz bence sanırım ipad 1 alacam:47::a014(1):
başlık dikkatimi çekti ipad olanlar buraya ben ipad değilim ama geldim:D

İxon

Ebony & İvory *
Kayıtlı Üyemiz
Nis 22, 2010
550
0
16
31
Bence kısa bir süreliğine ipad 1 al(tabi bu kısa süre bayağı sürebilir o ayrı bir olay) sonra ipad 2 kırılınca(tabi tam bi otursun kırılma olayları) ipad 2 alırsın :)

ozqur

PspBOY
Kayıtlı Üyemiz
Tem 8, 2009
374
0
16
30
Siteye Git
tablet alıyodum da sonra almadım gitar aldım bende ama oyun yükleyecekseniz fruit ninjayı öneririm

İxon

Ebony & İvory *
Kayıtlı Üyemiz
Nis 22, 2010
550
0
16
31
ben böyle yapacağım legend killer kardeşim en mantıklısı bu satarsın yenisini alırsın :)