iPad'i Olanlar Buraya

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPad 1 & 2 Bölümü kategorisinde İxon tarafından oluşturulan iPad'i Olanlar Buraya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,567 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPad 1 & 2 Bölümü
Konu Başlığı iPad'i Olanlar Buraya
Konbuyu başlatan İxon
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cafer5555

Doctor Who

Erişim Engelli
Mar 23, 2011
41
0
6
46
Başlık "Ipad Olanlar Buraya" olmuş ancak ben bir iPad değilim. Buradaki diğer üyelerin de iPad olduklarını düşünmüyorum :) Vede Ipad aslında öyle yazılmaz, iPad diye yazılır :) Son olarak da evet benim de bir iPad'im var.

İxon

Ebony & İvory *
Kayıtlı Üyemiz
Nis 22, 2010
550
0
16
31
aynen kardeşim süper cihaz internet yönünden yana puffin web browser'i öneririm internetten hiç dizi indirmeden seyrediyorum ilk başta vidyoyu açarken çok kasılıyor ama vidyo pc'den daha çabuk doluyor :)

afavar_tr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
194
0
16
Sonunda Amerika dan iPad 2 16 Gb Wi-Fimodeli geldi.Doten alır almaz.Yüklüyorum bir süre şey.:D

YaZaRuS

Baba_1
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2008
553
15
18
52
Selamlar, bir sorum olacak. Ipad'i kırdırdık, buradan da oyun vs. indirdik.. Bunların update'i çıkınca yapabiliyor muyuz?

afavar_tr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
194
0
16
Selamlar, bir sorum olacak. Ipad'i kırdırdık, buradan da oyun vs. indirdik.. Bunların update'i çıkınca yapabiliyor muyuz?
Kırdırdıktan sonra installous adında bir program yüklemek gerek.Bu program AppStore gibi.Ama herşey ücretsiz.Bu program yüklenmiş uygulamaların uptade i mevcut olduğunda bu program üzerinden güncellenebiliyor.

Resmi koyarım bir ara.:D

YaZaRuS

Baba_1
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2008
553
15
18
52
Artık benim de beyaz bir gelinim var; 16 gb wifi ipad2.. Aşık oldum görür görmez :D

afavar_tr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
194
0
16
Jb işlemini yaptın mı?Yaptıysan asphalt 6 yükle hemende online oynayalım.Order And Chaos da yükle.:D