iPhone 2G,3G ve 3GS için3.1.3 Custom Firmware

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan iPhone 2G,3G ve 3GS için3.1.3 Custom Firmware başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,194 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iPhone 2G,3G ve 3GS için3.1.3 Custom Firmware
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeOMaN

izler

Erişim Engelli
Mar 8, 2009
44
1
8
Meoman ustam baya bi kafam karıştı imei sorgulamada sonyericsson a1018 kayıtlı imei yazıyor yukarıdakı hangi Firmware yi atmam gerekir?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Meoman ustam baya bi kafam karıştı imei sorgulamada sonyericsson a1018 kayıtlı imei yazıyor yukarıdakı hangi Firmware yi atmam gerekir?
Kafan karışmasın =)

Şimdi cihazının imei si telefonun arkadsında yazan 0 la başlayan imei ise fake değildir

Ama ordaki imei sony diyorsa fake tir =)

Sorun olmaz direk 3.1.3 custom atabilirsin

Shift + restore

izler

Erişim Engelli
Mar 8, 2009
44
1
8
yine olmadı nerede yanliş yapıyorum anlamadım pcde itunes 9.1 sürümü var 2g fake imei için olanı (iPhone1,1_3.1.3_7E18_Custom_Restore) indirdim dfu modda shift+restore yaptım gösterdim yükleme sonunda aynı hatayı verdi(the iphone could not be restored.an unknown error occurred 1604)yine tel ekranında cd ve usb kablosu gösteriyor meoman ustam son olarak tavsiyen varsa yazarmısın yoksa 2.2 wersiyonu atıp kullanmaya devam edicem

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
yine olmadı nerede yanliş yapıyorum anlamadım pcde itunes 9.1 sürümü var 2g fake imei için olanı (iPhone1,1_3.1.3_7E18_Custom_Restore) indirdim dfu modda shift+restore yaptım gösterdim yükleme sonunda aynı hatayı verdi(the iphone could not be restored.an unknown error occurred 1604)yine tel ekranında cd ve usb kablosu gösteriyor meoman ustam son olarak tavsiyen varsa yazarmısın yoksa 2.2 wersiyonu atıp kullanmaya devam edicem
Dostum bende 2g fake imei kullanıcısıyım

Öncelikte Fake imei ni not al

Sonra itunes 9 kurulu olsun orginal 3.1.3 ile temiz bir kurulum yap

Sonra itunesi kaldır itunes 7.5 kur pc ye reset at

Teli dfu moda al 1.4 versiyon kurmaya çalış hata vercek

Recovry modda kalacak cihazın

Kremk çalıştır 3 seçenek işaretli bekle 15 dk

Sonra tekrar dfu mod 1.4 versiyon kurmaya çalış hata vercek

Kremk çalıştır 3 seçenek işaretli yazılar çıkcak

Sonra cihaz açılcak

ZiPhoneWin-2.6b çalıştır en yukardaki seçenek to do all gibi birşeydi

Sonra cihaz kapanıp açılcak

Sonra fake imei cihaz kapanıp açılcak

Sonra 3.1.3 custom biraz uğraştıracak

Tüm bunlar detayı bir şekilde Downgrada konusunda yazıyor dostum en temizi bu olur

Takılırsan buralarda olucam

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2008
1,965
28
48
Cote D'Ivoire
Konuyu alakam olmamasına rağmen baştan sonra tekrar okudum cidden emeğine diline ve gönlüne sağlık :D ps3 ü apdeyt ediyorum az sonra Tekken 6 atarız :caki:

izler

Erişim Engelli
Mar 8, 2009
44
1
8
sessiz arkadaşın dediği gibi gerçekten emeğine gönlüne sağlık ama inanamazsın itunes le orjinal 3.1.3 update te bile aynı hatayı veriyor başka bir bilgisayarda deniyeyim sonucu yazarım

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
sessiz arkadaşın dediği gibi gerçekten emeğine gönlüne sağlık ama inanamazsın itunes le orjinal 3.1.3 update te bile aynı hatayı veriyor başka bir bilgisayarda deniyeyim sonucu yazarım
Şöyle yap cihaz açılmıyormu dfu moda at

Power + home yani 2 tuşuda basılı tut 15 saniye cihaz kapandığında elini power dan çek kapatma açma düğmesinden

Home düğmesi basılı tutmaya devam et

Yakşalık 15 saniye sonra cihaz dfu moda girecek ekranda hiçbir şey olmayacak siyah olcak

Burda dene şayet dfu modda hata veriyorsa itunesi kaldır tamamen

Belgelerim müziğim içindeki itunes klasörünüde sil reset at

İtunesi baştan kur usb slotunu değiştir varsa yedek bir kablon onuda değiştir

Sonra dfu modda dene itunesin son versiyonunu kur 3.1.3 orjianl firmware at sanırımsam atar sıkıntı olmaz

Sonra downgrade yaparsın tekrardan

izler

Erişim Engelli
Mar 8, 2009
44
1
8
dostum 1 haftadır denemediğim yöntem kalmadı sonunda yaptım seninde söyledigin gibi sorun usb kablosuymuş kabloyu değiştirince 3.1.3 e sorunsuzca geçtim Allah sizin gibileri forumlardan eksik etmesin:)teşekkürler

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
dostum 1 haftadır denemediğim yöntem kalmadı sonunda yaptım seninde söyledigin gibi sorun usb kablosuymuş kabloyu değiştirince 3.1.3 e sorunsuzca geçtim Allah sizin gibileri forumlardan eksik etmesin:)teşekkürler
Sevindim dostum olduguna sevindim =)