Iphone Ipod Touch OS 3.1.2 Jailbreak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan Iphone Ipod Touch OS 3.1.2 Jailbreak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,659 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Iphone Ipod Touch OS 3.1.2 Jailbreak
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ipod touch

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
yani tekrar yapsam blackrain le olur mu diyorsan o anlık bir hata mı oluşmuştur diyorsun anlamadım?

Bump: arkadaşım tekrar denedim bu sefer oldu ama ipod touch a oyun atmak nasıl onu halen bulmuş değilim
Blackrain son günlerde sıkıntılı idi tekrar yaptıon ve oldu sevindim

Ekrandaki blackrain uygulamasını aç sonrasında ordan cydiayı indir sadece Wifi yada edge şart

Cydia yı kurunda aç

Menage/source/edit/add

Sonra

Cydia.hackulo.us

soursunu ekle ekledinten sonra

sağ altta arama var ordan sync yaz 3.1 olanını kur versiyonuna göre

Sanırım bunu daha öncede yazmıstım

Cihazı kapat aç

İtunes dem oyunları nı artık kurabilirsin=)

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Blackrainde sıkıntı oldugunu söylemiştim geçmiş olsun biraz orjinal kullan dostum yakında yeni versiyonla düzelir umarım

Daha öncelerinde böyle birşey söz konusu değildi apple 3 cü nesil cihazlarda artık jailbreak gin önüne geçmek istiyor söylentileri var

theged

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 1, 2010
4
0
1
36
ben bu işlemleri yapıyorum herşey oluyor sorun yok ama. telefonumu kapattımmı daha açamıyorum. yeniden restore etmemi istiyor. yeniden restorede edince ilk haline dönüyor. Neden öyle oluyor yardımcı olabilcek biri varmı lütfen !!!

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
ben bu işlemleri yapıyorum herşey oluyor sorun yok ama. telefonumu kapattımmı daha açamıyorum. yeniden restore etmemi istiyor. yeniden restorede edince ilk haline dönüyor. Neden öyle oluyor yardımcı olabilcek biri varmı lütfen !!!
Jailbreak sonrası cihazın açılmaması için çözüm

Arkadaşlar Apple son çıkarttğı cihazlara jb önlemi almıştır.Cihazlarını jb yapan arkadaşlar reboot sonrası recovery mod'da kalma sorunu yaşıyorlar.

Dikkatinizi çektiyse bir çok arkadaşımız son günlerde bu soruna dair sorular sormaktadır.Şu anlık yeni bir jailbreak yöntemi olmadığından dolayı sorunu geçici olarak şu şekilde halledebilirsiniz.

1-Öncelikle recovery mod'a gecen telefonumuzu kapatıyoruz.
2-Pc'de Blackra1n programını çalıştırıyoruz.
3-iPhone'u usb'den pc'ye bağlıyoruz.
4-Bir süre sonra iPhone normal olarak açılıyor.

Bu sorun tamamen jb yapıldıktan sonra yaşanıyor.O yüzden telefonlarınızı mümkün olduğunca kapatmamaya çalışın.

Yoksa her kapanışın ardından bu yöntemle açmak zorunda kalırsınız. ( 3.cü nesillerde genellille )

theged

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 1, 2010
4
0
1
36
Jailbreak sonrası cihazın açılmaması için çözüm

Arkadaşlar Apple son çıkarttğı cihazlara jb önlemi almıştır.Cihazlarını jb yapan arkadaşlar reboot sonrası recovery mod'da kalma sorunu yaşıyorlar.

Dikkatinizi çektiyse bir çok arkadaşımız son günlerde bu soruna dair sorular sormaktadır.Şu anlık yeni bir jailbreak yöntemi olmadığından dolayı sorunu geçici olarak şu şekilde halledebilirsiniz.

2-Pc'de Blackra1n programını çalıştırıyoruz.
3-iPhone'u usb'den pc'ye bağlıyoruz.
4-Bir süre sonra iPhone normal olarak açılıyor.

Bu sorun tamamen jb yapıldıktan sonra yaşanıyor.O yüzden telefonlarınızı mümkün olduğunca kapatmamaya çalışın.

Yoksa her kapanışın ardından bu yöntemle açmak zorunda kalırsınız. ( 3.cü nesillerde genellille )
bu iişlem nasıl oluyor anlamadım ?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Cihazı 2 tuşa basılı tutarak bekle ekran kararsın öyle dursun ama kablo takılı olmasın

Sonra pc de blackrain tıkla çalıştır

Kabloyu tak cihaza

Cihazın açıldıgını göreceksin umarım=)

theged

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 1, 2010
4
0
1
36
benim 3gs modeli telefon yurt dışından falan alınma falan değil genpa garantisinden alınmış bir telefon. Bu işlemleri yapıtım.cydiayıda yukeledim oyun falan onları sorunsuz bir şekilde yaptım ama. telefonu kapatınca Jailbreaktan sonra tabi cihazın açılmaması için çözüm bulamadım.Ancak restore ederek orjinal hale getirebiliyorum. Bu sorunu çözen bir arkdaşım varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
benim 3gs modeli telefon yurt dışından falan alınma falan değil genpa garantisinden alınmış bir telefon. Bu işlemleri yapıtım.cydiayıda yukeledim oyun falan onları sorunsuz bir şekilde yaptım ama. telefonu kapatınca Jailbreaktan sonra tabi cihazın açılmaması için çözüm bulamadım.Ancak restore ederek orjinal hale getirebiliyorum. Bu sorunu çözen bir arkdaşım varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
Özellikle 3gs te apple her türlü jailbreak önlemini almaya çalıştı

Bu da bu gibi sıkıntılar yaşatıyor jailbreak tamamlanmıs bile olsa cihazında eğer kapatıp açarsan jailbreak gidecektir ve yeni bir blackrain versiyonu çıkmassa bu düzelmeyecektir

Bir çok kişide bu derten skılmıstır ama başka bir altarnatif malesef yok

Cİhazını eğer jailbreak ten sonra açılmıyorsa yukardaki yönergeye göre açabilirsin

Saygılar

theged

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 1, 2010
4
0
1
36
İlginiz için teşekkürler.İstanbul İphone server biz yapıyoruz dedi inanmadım :a:

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
Ankara'da Media Markt'tan iPod Touch aldım versiyonu 3.1.2 bunu yükleyebilir miyim?