Android Türkçe Yama Iron Man 2 (İOS) Android Türkçe Yama (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Iron Man 2 (İOS) Android Türkçe Yama (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 142 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı Iron Man 2 (İOS) Android Türkçe Yama (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan atalarbaba4567

Nitr0

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
478
1,621
93
Iron Man 2 (İOS) Android Türkçe Yama (ÇIKTI)

Iron Man 2 (İOS) Android oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım. adındanda anlaşılacağı üzere ios portudur güzel bir oyundur ana menü kısmına türkçe karakter ekleyebildim ama maalesef oyun içi altyazılara ekleyemedim ama bu haliylede idare eder oyunu açtıktan sonra oyunun ekranının kendisinin otomatik dönmesini bekleyin sonra döndürün telefonu tam ekran düzeltmesi yaptım böyle yapmazsanız tam ekran olmuyor Herkese Keyifli Oyunlar Dilerim

KURULUM
APK' yı kurmanız yeterlidir türkçe yama apk ya gömülmüştür

OYUN HAKKINDA
Iron Man 2 iOS oyunu, 2010 yapımı aynı adlı sinema filmine paralel olarak Gameloft tarafından geliştirilen ve 30 Nisan 2010 tarihinde yayımlanan bir aksiyon-macera video oyunudur. Filmden bağımsız alternatif bir hikayeye sahip olan yapıımda, Justin Hammer'ın Tony Stark'ın teknolojisini kopyalaması ve Pepper Potts'u kaçırması üzerine şekillenen bir senaryo işlenir. Oyuncular, Mark I'den Mark VI'ya kadar uzanan farklı zırh varyantlarını kontrol ederek Whiplash, Crimson Dynamo ve Ultimo gibi Marvel evreninin tanınan düşmanlarına karşı mücadele ederler. Dönemin dokunmatik ekran mekaniklerine göre tasarlanan yapım; uçuş, yakın dövüş ve lazer/füze tabanlı silah sistemlerini bir araya getiren üç boyutlu bir oynanış sunmaktadır

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NITR0

ANDROİD TOOL VE PAKETLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
192
97
28
Teşekkür ederim kral eğer müsait olursan switch için the walking dead sezon üçün türkçe yamasını yapabilme imkanın yokmu

cndbbgrtln

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2018
87
409
53

Iron Man 2 (İOS) Android oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım. adındanda anlaşılacağı üzere ios portudur güzel bir oyundur ana menü kısmına türkçe karakter ekleyebildim ama maalesef oyun içi altyazılara ekleyemedim ama bu haliylede idare eder oyunu açtıktan sonra oyunun ekranının kendisinin otomatik dönmesini bekleyin sonra döndürün telefonu tam ekran düzeltmesi yaptım böyle yapmazsanız tam ekran olmuyor Herkese Keyifli Oyunlar Dilerim

KURULUM
APK' yı kurmanız yeterlidir türkçe yama apk ya gömülmüştür

OYUN HAKKINDA
Iron Man 2 iOS oyunu, 2010 yapımı aynı adlı sinema filmine paralel olarak Gameloft tarafından geliştirilen ve 30 Nisan 2010 tarihinde yayımlanan bir aksiyon-macera video oyunudur. Filmden bağımsız alternatif bir hikayeye sahip olan yapıımda, Justin Hammer'ın Tony Stark'ın teknolojisini kopyalaması ve Pepper Potts'u kaçırması üzerine şekillenen bir senaryo işlenir. Oyuncular, Mark I'den Mark VI'ya kadar uzanan farklı zırh varyantlarını kontrol ederek Whiplash, Crimson Dynamo ve Ultimo gibi Marvel evreninin tanınan düşmanlarına karşı mücadele ederler. Dönemin dokunmatik ekran mekaniklerine göre tasarlanan yapım; uçuş, yakın dövüş ve lazer/füze tabanlı silah sistemlerini bir araya getiren üç boyutlu bir oynanış sunmaktadır

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NITR0

ANDROİD TOOL VE PAKETLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]​
Teşekkürler

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,144
623
113
Teşekkürler eline sağlık uygunundan tablet mi baksak oyun oynamalık bu arada android sürümlerinde donanım uyumsuzlukları oluyor mu yoksa her tablet çalıştırır mı işlemci uyumsuzluk sıkıntısı vardı çünkü eskiden 😃