PS3 Türkçe YAMA Iron Man 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Iron Man 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,156 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Iron Man 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan portagas

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
824
3,399
93

Iron Man 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar Iron Man 2 oyununu Ps3 için Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim :)

OYUN HAKKINDA

Iron Man 2, 2010 yılında aynı adlı Marvel filmine paralel olarak Sega tarafından yayınlanan, PlayStation 3 ve diğer konsollar için geliştirilmiş bir aksiyon-macera ve nişancı oyunudur. Oyunda Tony Stark (Iron Man) veya James Rhodes (War Machine) karakterlerini seçerek, filmde yer almayan Crimson Dynamo gibi özel düşmanlara karşı savaşabilirsiniz.

KURULUM
-Rar'dan çıkan iso dosyasını PS3ISO içine atın ve webman, multiman veya başka bir oyun yöneticisiyle oyuna girin.
-Rcps3 ile oynamak isteyenler, iso dosyasının içindekileri Iron Man 2 adlı bir klasöre çıkarıp ardıdan
Rcps3/games klasörüne içine taşısınlar.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
PORTAGAS

PS3 TOOL
PORTAGAS

PS3 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 522.3 KB Görüntüleme: 32
  • 243.5 KB Görüntüleme: 34
  • 468.6 KB Görüntüleme: 33

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
824
3,399
93
Eline sağlık hocam ilk oyuna da Türkçe yama gelir mi? Ve Spiderman web of shadow için :)) ?
Bakmam lazım dosyalarına ama şuan değil 😅 Bitirmem gereken başka yamalar var. Onlardan sonra bakacağım yavaş yavaş :)
Vay be diyorum, başka da bir şey demiyorum 😂
Tüm gün bu yamayla uğraştım başım ağrıyor 😂😂
Güzel bir kapak olursa tadından yenmez 😅😂
vallahi helal olsun :)
Keyifli oyunlar dilerim :) Diğer yamalara devam edebilmek için bunu hemen bitireyim dedim 😅

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,842
56,064
113
Bakmam lazım dosyalarına ama şuan değil 😅 Bitirmem gereken başka yamalar var. Onlardan sonra bakacağım yavaş yavaş :)

Tüm gün bu yamayla uğraştım başım ağrıyor 😂😂
Güzel bir kapak olursa tadından yenmez 😅😂

Keyifli oyunlar dilerim :) Diğer yamalara devam edebilmek için bunu hemen bitireyim dedim 😅
Telifli değilse iyi bir şeyler çıkar ortaya🤣