İstanbul'da PS2 tamiri yapan yer veya kişi arıyorum?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde OOKK tarafından oluşturulan İstanbul'da PS2 tamiri yapan yer veya kişi arıyorum? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 403 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı İstanbul'da PS2 tamiri yapan yer veya kişi arıyorum?
Konbuyu başlatan OOKK
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

OOKK

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2025
1
1
3
dostlar elimde tamir gerektiren birkaç tane ps2 cihazım var ama istanbul'da ben bulamadım, yapan yerler diye aradıklarım da bırakmış.

var mı bildiğiniz tanıdığınız usta / dükkan?

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
592
113
Teknik olarak sorununuz nedir şöyle optik okuyucusuyla disk okumama ile alakalıysa oyun oynamak için USB bellek ve mx4sio yöntemiyle memory kart üzerinden slim ve fat cihazlarda kullanılıyor fat cihazlarda ayrıyeten HDD adaptörler satılıyor bu yöntemlerle oynayabilirsin ama dikkat etmen gereken sata portu bulunan yeni versiyon olandan al eski adaptörlerde ide portlu onlardan almayın ona uygun HDD bulamazsınız çünkü.

Elinizdeki PS2lerden menü ekranına gelen cihazlardan oyun oynayabilirsiniz diğer türlü biraz hobi olarak uğraşanlar var internetten denk gelirse iletişim kurup fiyatta anlaşırsanız cihazı gönderip tamir edip geri yollacak şekilde olur esnaflar artık bakmaması elinde yedek parça olmaması ya da eski cihaz olduğu için verilecek tamir parasına PS2 bulunabilme ihtimali olduğu için.

Tavsiyem dediğim gibi yapın zaten artık kimse disk yazdırıp oynamıyor flash belleklere yükleyip nostalji havamızı alıp kaldırıyoruz çünkü PS2 çözünürlük olarak düşük işliyor oynamak için emülatörler çok daha iyi görüntü veriyor bende ps2tohdmi aparatı olmasına rağmen OPL içindeki GSM ile upscale yapmama rağmen LCD tvlerde istediğim performansı alamadım tüplü televizyonum olmadığından keyif alamadım açıkçası sizde tüplü televizyon varsa kesinlikle daha keyifli olacağından eminim.