PS5 LZ4 Oyun 🌹İSTEK Metal Gear Rising: Revengeance

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 LZ4 Formatlı Oyunlar kategorisinde Zuhalps5pro tarafından oluşturulan 🌹İSTEK Metal Gear Rising: Revengeance başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 LZ4 Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı 🌹İSTEK Metal Gear Rising: Revengeance
Konbuyu başlatan Zuhalps5pro
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Giderci

Zuhalps5pro

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
24
11
3
Ps5 imi 1 hafta önce kırdım fakat teknik bilgisizlikten hiç oyun yüklemedim tamamen bilgilere vakıf olana kadar veya pkg 13.60 ta çalışana kadar beklemedeyim.
YouTube da dolaşırken Metal Gear Rising: Revengeance bu oyunu gördüm bana göre efsane bir oyun videolarda ps5 yazsada araştırmalarıma göre ps3 olabilir ve yanlış bilmiyorsam ps5 jealbreak aonrası geriye dönük oyunları çalıştırabiliyor.
İsteğim şu bu oyunu ve ps5 te nasıl çalıştırılaağını paylaşırsanız minnettar olurum. Eger gerçekten ps3 oyunuysa çok ileri seviye grafikleri var yanılmadıysam şimdiden hepinize teşekkür ediyorum 🙏

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
963
3,895
93
Xbox 360 emülatörü çalıştırıyor 40-50 FPS arasi, konusu linkte;
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Giderci

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2024
173
36
28
Ps5 imi 1 hafta önce kırdım fakat teknik bilgisizlikten hiç oyun yüklemedim tamamen bilgilere vakıf olana kadar veya pkg 13.60 ta çalışana kadar beklemedeyim.
YouTube da dolaşırken Metal Gear Rising: Revengeance bu oyunu gördüm bana göre efsane bir oyun videolarda ps5 yazsada araştırmalarıma göre ps3 olabilir ve yanlış bilmiyorsam ps5 jealbreak aonrası geriye dönük oyunları çalıştırabiliyor.
İsteğim şu bu oyunu ve ps5 te nasıl çalıştırılaağını paylaşırsanız minnettar olurum. Eger gerçekten ps3 oyunuysa çok ileri seviye grafikleri var yanılmadıysam şimdiden hepinize teşekkür ediyorum 🙏
pkg 13.60'a cıkmasını beklemene gerek yok, exfat olarak veya ffpfsc formatında oyunları yükleyip oynayabilirsin.