PS5 Yardım Jailbreak Sonrası İnternete bağlanılamıyor 13.60

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde classique tarafından oluşturulan Jailbreak Sonrası İnternete bağlanılamıyor 13.60 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 363 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Jailbreak Sonrası İnternete bağlanılamıyor 13.60
Konbuyu başlatan classique
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethan

classique

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2026
3
0
1
Merhaba dün jailbreak yaptım cihazıma oyun yükledim dün hiçbir sorun yoktu. Bugün açtım cihazı jailbreak yapmaya çalışıyorum internete bağlanılamıyor diyor. Jailbreak işlemini cihazdan yaptım 45.56.67.85 dns ile. Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
358
1,765
93
45
WebKit Offline kırma var internet bağlantısı gerekmiyor. Ayrıca ağ ayarlarından kontrol edin cihaz internete bağlı ama DNS ile Sony sunucularına bağlanmıyorsa (Başarısız) bu normal bir durum.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba dün jailbreak yaptım cihazıma oyun yükledim dün hiçbir sorun yoktu. Bugün açtım cihazı jailbreak yapmaya çalışıyorum internete bağlanılamıyor diyor. Jailbreak işlemini cihazdan yaptım 45.56.67.85 dns ile. Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Sizinkine benzer yada aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Telefonunuzun interneti ile bağlanıp bir de o şekilde deneyin olacak mı? Tekrar hatırlatıyorum Offline kırma ile internete bağlanmadan kırma işlemini deneyin.

https://www.reddit.com/r/PS5_Jailbreak/comments/1wta9vn

Son düzenleme: