Jailbreak Yaptım Öncelik Neler Kurmam Gerekiyor? Buyurun!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan Jailbreak Yaptım Öncelik Neler Kurmam Gerekiyor? Buyurun! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,045 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Jailbreak Yaptım Öncelik Neler Kurmam Gerekiyor? Buyurun!
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
evet orginal update yaptım olmazmi? bu arada bi tane daha var yani 2 tane digernde 3.1.2 updatei var
Cihazınız tr den alınma olsa bile 3gs lerde jailbrael ne yazıkkı 3.1.3 versiyonda olmuyor haberler mevcut belki kısa bir zamanda çıkabilir ama şimdilik üzgünüm

Yurtdısı cihazlarda ise jailbrak yok

Ve jailbreak olsa çıksa bile unlock yok yani kısacası şu an için uptade yaptıgınız cihazın beklemesi gerekmekte

Elinezde olan 3.1.2 kurulu cihazları kesinlikle uptade yapmayın

Cydiadan ultrasnow yüklerseniz onlarda hattınızı kullanmaya başlayabilirsiniz

ullu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2009
62
0
6
Kardeş ben AU'dan yeni iPhone 4 aldım. Jailbreak yapacağım hemen sitemizde bulunan sayfadan ancak ilk önce bir sorum var... O da şu

İlk mesajında Cydia'dan bahsediyorsun ancak bu cydia'yı nerden indireceğim?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Hayırlı olsun öncelikle

Cydia proğramı jailbrak ile birlikte gelir

Şayet cihazınız açıkmı menüye girebiliyormusunuz

Menüye girmeden jailbreak olmuyor ve versiyon önemli son günlerdeki uptade ler ile jailbreak in önüne geçtier

Keşke TR den alsaydınız

Kısaca özetleyeyim cihaz sıfırsa kendi hattı lazım o hat ile itunes üzerinden aktivikasyon yapılıyor cihaz kayıt oluyor kullanıma açılıyor

Türkiyiden bir sim kart ile bunu yapamassınız

Universal activication cartlar satılıyor eğer cihazınız aktif değilse Cihazın alındığı bölgeninde sim kartı yoksa bu karttan alıp cihazı kullanıma açmanız lazım

Daha sonra cihaz açık halde iken sanırım factory unlock olmadıgı için ( bu o ülkenin sadece kendi sim kartıyla çalışmasına verilen isimdir ) türkiyedeki simler le hat gelmeyecek

Wifi ile giriş yapıp

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
adresnie gidip jailbreak yapmanız lazım

Bu sayede cydia gelecek cihazınıza tabi cihazınız jailbraek olması için versiyonunun 4.0 yada 4.0.1 olması gerekli

Jailbraekten sonra cydaidan ultrasnow kuracaksınız hattınızda gelecek bu işler biraz karışık olabilir yardım almadan birşey yapmayınız