PS5 Yardım Kaliteli 2TB SSD Tavsiye

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Talha.7105 tarafından oluşturulan Kaliteli 2TB SSD Tavsiye başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 328 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Kaliteli 2TB SSD Tavsiye
Konbuyu başlatan Talha.7105
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gluban

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
126
22
18
Merhabalar. PS5 Slim mağlum 1TB olduğu için 3-4 oyuna yeri kalmıyor ve bazı oyunların harici disk istediğini öğrendim. 2 tane sorum olacaktı. 2TB bir Harici SSD almak istiyorum. Marka ve model önerisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Bütçem 10-15k maksimum ne kadar ucuz olsa o kadar iyidir. Bir diğer soruda aldığımız SSD de oynamak için de oyunun dosyasını ana dizine atmamız yeterli midir? (Webkit autolader kullanıyorum yani forumda bahsedilen kt stuff shadow mount gibi şeyler otomatik olmuş oluyor.)

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,313
6,351
113
Twinboss 1 tb
verbatim 2tb
ucuz diye aldım gram pişman olmadım

2 sini de kullandım mermi mermi :)

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
126
22
18
Önerileriniz için sağolun. PS5 aleminde yeniyim. Biraz araştırdım forumda ve ssd kullanırken soğutucu falan gerekli diyenleri, okuma hızına fazlasıyla takılanları gördüm. Bu önerdiğiniz cihazlar akıcı çalıştırırmı ve ekstra almam gereken bişey olurmu ? kısa bir SSD alma ve kullanma bilgisi verebilirseniz çok sevinirim.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,313
6,351
113
Önerileriniz için sağolun. PS5 aleminde yeniyim. Biraz araştırdım forumda ve ssd kullanırken soğutucu falan gerekli diyenleri, okuma hızına fazlasıyla takılanları gördüm. Bu önerdiğiniz cihazlar akıcı çalıştırırmı ve ekstra almam gereken bişey olurmu ? kısa bir SSD alma ve kullanma bilgisi verebilirseniz çok sevinirim.
Babüş m2ssd soğutuculu
En az 6500 mb okuma hızı olmalı
Her sakallı dede misali her m2ssd olmuyor

Pcı expres 4.0 olacak

Dur link atıyım
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Givi :)

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
126
22
18
Babüş m2ssd soğutuculu
En az 6500 mb okuma hızı olmalı
Her sakallı dede misali her m2ssd olmuyor

Pcı expres 4.0 olacak

Dur link atıyım
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Givi :)
Soğutuculu ve 6500 tmdır. Daha uygun ve tavsiye ettiğiniz bişey varmıdır hocam ? benim sadece oyun atmak için ps4 te kullandığım hdd 500 gb o dönem 2024 te 550 liraya almıştım. Bu piyasa ne böyle ya çok uçuk maalesef SSD Fiyatları. Attığınız örnek sanırım konsolun içine takılmalık bir model. Harici bir disk olması benim için daha iyi olur hocam.

Giderci

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2024
164
34
28
Soğutuculu ve 6500 tmdır. Daha uygun ve tavsiye ettiğiniz bişey varmıdır hocam ? benim sadece oyun atmak için ps4 te kullandığım hdd 500 gb o dönem 2024 te 550 liraya almıştım. Bu piyasa ne böyle ya çok uçuk maalesef SSD Fiyatları. Attığınız örnek sanırım konsolun içine takılmalık bir model. Harici bir disk olması benim için daha iyi olur hocam.
sen harici ssd yazmıştın, bu linkteki dahili ssd. ps5'in yan kapağını açıp içine takman gerekiyor bunu.

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
126
22
18
sen harici ssd yazmıştın, bu linkteki dahili ssd. ps5'in yan kapağını açıp içine takman gerekiyor bunu.
Evet hocam farkettim. Harici istiyorum ztn mağlum bazı oyunlar dahiliden oynanamıyormuş diye. O yüzden sordum harici içinde kriterler varmı diye çünkü forumda bazı kişiler kasma ve ısınma şikayeti yaşamış sanırım. Soğutuculu kap önerenleri gördüm bilgi edineyim dedim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Kioxia Exceria Plus G2 bunu tavsiye ederim.
Hocam biraz baktım fiyat anlamındada makul ve iyi duruyor gibi geldi. Merak ettiğim kısım şu, ben bununla ana dizine atıp PS5 te sorunsuz şekilde oyun oynayabilirmiyim başka birşeye gerek kalmadan?

Son düzenleme:

Giderci

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2024
164
34
28
Evet hocam farkettim. Harici istiyorum ztn mağlum bazı oyunlar dahiliden oynanamıyormuş diye. O yüzden sordum harici içinde kriterler varmı diye çünkü forumda bazı kişiler kasma ve ısınma şikayeti yaşamış sanırım. Soğutuculu kap önerenleri gördüm bilgi edineyim dedim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hocam biraz baktım fiyat anlamındada makul ve iyi duruyor gibi geldi. Merak ettiğim kısım şu, ben bununla ana dizine atıp PS5 te sorunsuz şekilde oyun oynayabilirmiyim başka birşeye gerek kalmadan?
homebrew diye bir klasör açıp içine oyunları atacaksın ShadowMountPlus'ı payload managerden aktif edeceksin oyunları bulup, ps5'de oyunlar menüsüne kendi ekleyecek.