PS5 Yardım Kaliteli 2TB SSD Tavsiye

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Talha.7105 tarafından oluşturulan Kaliteli 2TB SSD Tavsiye başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 372 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Kaliteli 2TB SSD Tavsiye
Konbuyu başlatan Talha.7105
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aleso

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
230
70
28
Soğutucu M2 ssdler için hocam. Ps5 içine takarken ya da M2 ssd yi usb ile Ps5 e bağlarken soğutucu kullanmak gerekebilir. Ancak sizin durumunuzda alacağınız harici ssdnin içinde zaten pasif soğutma olacak. Ayrıca bir soğutma zaten harici ssd de mantıksız olurdu.

Kioxia Exceria Plus G2 LXD20K002TG8 USB 3.2 2 TB Taşınabilir SSD

Ben bu modeli kullanıyorum memmunum. Alacağınız çoğu model aşağı yukarı bununla aynı performansı verecektir zaten.

Evet ana dizine değilde ana dizine homebrew adında bir klasör oluşturup içine attığım oyunları shadow mount plus otamatik hemen görüyor ve oyunu Ps5 e kurmadan oynayabiliyorum.

Dikkat: her oyun çalışmayabilir. Bazı oyunlar yavaş yüklenebilir yada kaplamaların geç yüklenmesi sorunu olabilir. Usb ile bağlanmanın kaçınılmaz sonucu bu maalesef.

aleso

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 7, 2014
88
49
18
Soğutucu M2 ssdler için hocam. Ps5 içine takarken ya da M2 ssd yi usb ile Ps5 e bağlarken soğutucu kullanmak gerekebilir. Ancak sizin durumunuzda alacağınız harici ssdnin içinde zaten pasif soğutma olacak. Ayrıca bir soğutma zaten harici ssd de mantıksız olurdu.

Kioxia Exceria Plus G2 LXD20K002TG8 USB 3.2 2 TB Taşınabilir SSD

Ben bu modeli kullanıyorum memmunum. Alacağınız çoğu model aşağı yukarı bununla aynı performansı verecektir zaten.

Evet ana dizine değilde ana dizine homebrew adında bir klasör oluşturup içine attığım oyunları shadow mount plus otamatik hemen görüyor ve oyunu Ps5 e kurmadan oynayabiliyorum.

Dikkat: her oyun çalışmayabilir. Bazı oyunlar yavaş yüklenebilir yada kaplamaların geç yüklenmesi sorunu olabilir. Usb ile bağlanmanın kaçınılmaz sonucu bu maalesef.
Dahili veya harici olması çalışma performansı veya oyun uyumluluğu açısından ne derece etki ediyor? Harici olan daha uygun hiçbir fark yoksa oradan gideyim diyorum.