Kırık Ps4e oyun yüklemek istiyorum yardım lütfen

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde ogzhngenc41 tarafından oluşturulan Kırık Ps4e oyun yüklemek istiyorum yardım lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 452 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Kırık Ps4e oyun yüklemek istiyorum yardım lütfen
Konbuyu başlatan ogzhngenc41
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aeliusmaximus

ogzhngenc41

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 16, 2026
25
1
3
Merhaba elimde kırık ps4 pro war 12.52 sürümü olması lazm. içinde oyunlar var fakat değiştirmek istiyorum. Hard disk veya flasha oyun yükleyip nasıl kurabilirim. Paylaşılan oyunlardan mine craft indirip flasha yükledim denemek için ama olmadı . Herhangi bir dosya atmamız gereklimi oyun haricinde bilgisi olan yardmmcı olursa sevinirim

hüseyin2014

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 19, 2021
600
626
93
dostum flash ve hard disk formatını değiştirmen lazım ntfs ile cihaz görmez. exfat olarak değiştir. ana dizine kopyala. kırma işlemi yap. pkgleri kur sonra oyna

Yigit2335

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 21, 2026
78
16
8
Merhaba elimde kırık ps4 pro war 12.52 sürümü olması lazm. içinde oyunlar var fakat değiştirmek istiyorum. Hard disk veya flasha oyun yükleyip nasıl kurabilirim. Paylaşılan oyunlardan mine craft indirip flasha yükledim denemek için ama olmadı . Herhangi bir dosya atmamız gereklimi oyun haricinde bilgisi olan yardmmcı olursa sevinirim
bu arada bir oyunun pkg olarak ilk başta 1.0 sürmünü yüklemelisin sonra update li pkg indir

Yigit2335

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 21, 2026
78
16
8
anladım hocam birde çok linkli oyunlar varya atiyorum 5-6 link oluyor bu linklerin hepsinimi indirip çıkarıcaz hard diske yoksa 1ini indirmemiz yeterlimi?
bir oyun mesela rar1 rar2 rar3 gibi olunca önce bunların hepsini indirip aynı klasöre koyuyorsun sonra da rar1 i çıkartıyosun diyerleride otomatik çıkıyor eyer çıkarttığında pkg olmazsa birdaha çıkart bazen iki kere sıkıştırıyorlar

ogzhngenc41

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 16, 2026
25
1
3
bir oyun mesela rar1 rar2 rar3 gibi olunca önce bunların hepsini indirip aynı klasöre koyuyorsun sonra da rar1 i çıkartıyosun diyerleride otomatik çıkıyor eyer çıkarttığında pkg olmazsa birdaha çıkart bazen iki kere sıkıştırıyorlar
anladım hocam çok sağolasın birde son bi soru sorucam bi oyun buldum indiricem diyelim yazdığınız gibi 1.0 sürümü yoksa nasıl yapicam onu its take two oyununnu indirdim 1.3 versiniyonunu indirmişim illaki 1.0 ını bulup onumu kurmam lazım ilk.

aeliusmaximus

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2026
54
4
8
Türkçe yama uygun değilse backport yazan yamalar var. Oyunu eski sürüme döndürüyor. Konuda paylaşılıyor zaten. Onu kurmanız lazım.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam çok sağolasın birde son bi soru sorucam bi oyun buldum indiricem diyelim yazdığınız gibi 1.0 sürümü yoksa nasıl yapicam onu its take two oyununnu indirdim 1.3 versiniyonunu indirmişim illaki 1.0 ını bulup onumu kurmam lazım ilk.
Sizin backport 1.2 yazan yamayı kurup sonra türkçe yamasını kurmanız lazım.