PS4 HEN Öğreticiler Kırık PS4'e oyun yüklemek

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde phonix78 tarafından oluşturulan Kırık PS4'e oyun yüklemek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,639 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı Kırık PS4'e oyun yüklemek
Konbuyu başlatan phonix78
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tahataha153

phonix78

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2021
4
0
1
Öncelikle herkese merhabalar,Playstation 4'ümün sürümü 8.52 nasıl jailbreak yapabileceğimi anladım,nasıl oyun atıldığını da anladım fakat elimdeki usb yi okumuyor,internet'den baktığım kadarı ile sadece harici harddisk okuyormuş,Ps4'ün kendisinde'de 250 gb minimum yazıyor,128 gb bir usb ile oyun atabilir miyim ? yoksa minimum 250 gb'lık bir harddisk mi gerekiyor,şimdiden değerli cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,482
1,574
113
Öncelikle herkese merhabalar,Playstation 4'ümün sürümü 8.52 nasıl jailbreak yapabileceğimi anladım,nasıl oyun atıldığını da anladım fakat elimdeki usb yi okumuyor,internet'den baktığım kadarı ile sadece harici harddisk okuyormuş,Ps4'ün kendisinde'de 250 gb minimum yazıyor,128 gb bir usb ile oyun atabilir miyim ? yoksa minimum 250 gb'lık bir harddisk mi gerekiyor,şimdiden değerli cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
4 GB dan yukarı ise oyunun boyutu Exfat format yapman gerekiyor hardiski o zaman görür

dila2011

Erişim Engelli
May 13, 2021
55
17
8
insalar sanıyor heralde bende orjinal ps4 var istediğim zaman kırarım makineyi istedim oyunu atarım içine nasıl olsa binlerce sayfa konu açılmış ps4 kırılacakmı diye arkadaş he ben zevkımı aldım onlıne dan bırazda kırayım makıneyi diye düşünüyor heralde bukadar bekleyen adam boşa bekliyor 8.52 kırılmasını hackerlarda boşa uğraşıyor demekki nasıl olsa ps4 e istedim oyunu atarım diyor heralde..

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,482
1,574
113
Arkadaşım 8.52 değil şuan 8.x olan hiç birşeye oyun atamazsın sende beni yanıltın cihazın kırk ise eğer 4 GB dan olan oyunları exfat formatli hardisk yapıp o şekilde yüklersin 4 GB dan düşük olanlarınkini normal görüyor

tahataha153

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2022
71
9
8
4 GB dan yukarı ise oyunun boyutu Exfat format yapman gerekiyor hardiski o zaman görür
Kardeşim bak o sorun ben de vardı flaş belleğe Pkg dosya PC de kur sonra Ps4 ten kırık işlemini yap orda AYARLAR KISIMINDA EN ALLTA DESBUT ÖYLE BİR ŞEY yazıyor ona tıkla game var bas instalen var Türkçesi yüklü ona bas dosya ordan gözükecek TABİ USB EXFATLA İLK YAPACAĞIN ŞEY BU YOUTUBE BAK İSTERSEN