PS5 Yardım KIRIK PS5'TE PKG OYUN AÇAMAMA SORUNU HK

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde plaruno tarafından oluşturulan KIRIK PS5'TE PKG OYUN AÇAMAMA SORUNU HK başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 123 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı KIRIK PS5'TE PKG OYUN AÇAMAMA SORUNU HK
Konbuyu başlatan plaruno
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seqilcocuk

plaruno

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2026
10
0
1
Merhaba, cihaz ürümü 12.40 jailbreak edildi, kstuff ve etaHEN yüklü, HDD üzerinden kurduğum hiçbir ps5 pkg oyunu kurmama rağmen açamadım İnternete bağlı değilsiniz mesajı veriyor, fikir verebilir misiniz ?

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
541
234
43
Klasörlü olarak. Exfat olarakda oynayabilirsin. Sadece fpkg desteklemiyor şu an

burak10burak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2012
37
10
8
39
9.00 verisyonda cihaz , batfield 6 yı pkg formatında çalıştıramadım. gerekli tüm payloadları yüklediğim halde

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
541
234
43
BUNU NASIL YAPACAĞIZ HARİCİ SSD VAR WWE İNDİRDİM 6 PART
Pcden Winrar ile aç bir yere. Klasör şeklinde çıkacak. Bazen klasör içinde klasör çıkıyor. PPSA yazıyorsa klasör isminde harici ssdyi ilk önce exfat veya fat32 olarak biçimlendir pcden. Daha sonra içine homebrew isimli klasör oluştur. PPSA yazan klasörü içine at. Kstuff, Shadowmount ve apr53(fpkg için gerekli, klasör için gerekmez) yükle. Zaten Shadowmount çalıştırınca ps5in ana menüsüne gelir oyun. Sistem yazılımı yüksek ise ( şu an çoğu oyun 12.00 bazı oyunlar 13.00 istiyor, eğer düşük sistem yazılımı varsa backport yapman gerekebilir) direk oyun açılır