Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp için Ps1 Oyunları kategorisinde hako tarafından oluşturulan Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 87,567 kez görüntülenmiş, 179 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp için Ps1 Oyunları
Konu Başlığı Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bio1979

galvanise04

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2008
1
0
1
ya ben ettim ettim
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
çeviremedim.birisi yardım ederse sevinçten havalara uçarım. oyun crash bandicoot 3.bi türlü psp ye çeviremedim.veya varsa bildiğiniz bi link verirseniz beni sevindirirsiniz.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,962
113
godzilla90' Alıntı:
benim bir sorum daha olacak.oyunları çevirirken png formatında resim bulamadığım için oyunu resimsiz çeviriyorum.convert menude oyunu şeçiyorum alttaki yazılar kendiliğinden çıkıyor.daha sonra converte basıyorum ve çevirmeye başlıyor.buraya kadar her şey güzel gidiyor.oyunun çevirimi dolduğunda hata raporu çıkıyor.ve program kapanıyor.ama masaüstünde çevirdiğim oyunun dosyası çıkıyor ve oynayabiliryorum.intrernetten iso halde indirdiğim oyunları çevirdiğimde bir sorun çıkıyor ve oyun açılmıyor yada bir bölümü açılıyor öbür bölümler açılmıyor.elimdeki ps1 oyunlarının iso larını kendim alıp çevirdiğimde bir sorun çıkmıyor.neden olabilir?birde açılmayan oyunların isolu hali 600mb iken eboot a çevrilmiş hali 20 mb falan.bu normalmi?çalışan oyunlarda böyle deil.
resmin png olmaması sorun değil mesela ACDSee resim görüntüleyicisi ile her uzantıyı her uzantıya çevirebilirsin..

hata raporu çıkıyorsa mutlaka hata yapıyorsun 20 mb tabiiki normal değil..
en fazla sıkışma %40 gibi olabilir 20 mb olması mümkün değil.. o hata raporu ile ilgili bir sorunun var.. internetten indirdiğin oyunlarda img,bin,cue uzantılı dosyalar olmalı bin ve cue ise cue dosyasını yüklemelisin. zaten verdiğim program hangi dosyayı alacaksa onu görüntüler. yanlız 2-3-4 cd li bazı oyunlarda oyunların GAME ID lerini sen değiştirsen bile bu program değiştiremiyor.. buna dikkat et..

eğer internetten indireceksen
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu siteyi kullan..

godzilla90

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2008
44
0
6
işin garip tarafı çalışan oyunları çevirirkende hata raporu veriyor ama oyun açılıyor.bide şöyle bişe var.street fighter ex 2 plus indirdim.çevirdim.oyuna giriyorum sadece practice bölümü açılıyor.arcade e girdiğimde oyun açılmıyor.indirdiğim oyun ripliydi bundan kaynaklanıyor olabilirmi?x-men vs street figters indirdim oyunun boyutu 600mb çeviriyorum 22 mb oluyor.oyunu atıyorum pspye açılmıyor.bişe fark ettim full oyunları çeviriyorum onlar sorunsuz çalışıyor.ripli oyunlar için ne yapabilirim?

bu arada internetten indirdiğim oyunlar img

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,962
113
ripli oyun her zaman problemdir... ben hiç oyun riplemem... kesinlikle riplendiğinden çalışmıyordur..