- Tem 24, 2008
- 1
- 0
- 1
ya ben ettim ettim çeviremedim.birisi yardım ederse sevinçten havalara uçarım. oyun crash bandicoot 3.bi türlü psp ye çeviremedim.veya varsa bildiğiniz bi link verirseniz beni sevindirirsiniz.
resmin png olmaması sorun değil mesela ACDSee resim görüntüleyicisi ile her uzantıyı her uzantıya çevirebilirsin..godzilla90' Alıntı:benim bir sorum daha olacak.oyunları çevirirken png formatında resim bulamadığım için oyunu resimsiz çeviriyorum.convert menude oyunu şeçiyorum alttaki yazılar kendiliğinden çıkıyor.daha sonra converte basıyorum ve çevirmeye başlıyor.buraya kadar her şey güzel gidiyor.oyunun çevirimi dolduğunda hata raporu çıkıyor.ve program kapanıyor.ama masaüstünde çevirdiğim oyunun dosyası çıkıyor ve oynayabiliryorum.intrernetten iso halde indirdiğim oyunları çevirdiğimde bir sorun çıkıyor ve oyun açılmıyor yada bir bölümü açılıyor öbür bölümler açılmıyor.elimdeki ps1 oyunlarının iso larını kendim alıp çevirdiğimde bir sorun çıkmıyor.neden olabilir?birde açılmayan oyunların isolu hali 600mb iken eboot a çevrilmiş hali 20 mb falan.bu normalmi?çalışan oyunlarda böyle deil.
Hayır yok maalesefPs2 oyunlarını da çevirme şansımız var mı???
Tamam cevap için saol:sm:Hayır yok maalesef