Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp için Ps1 Oyunları kategorisinde hako tarafından oluşturulan Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 87,592 kez görüntülenmiş, 179 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp için Ps1 Oyunları
Konu Başlığı Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bio1979

elvincer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2009
37
0
6
iyi akşamlar. buradan indirmiş olduğum psp ye uyarlanmış psx oyununu alcohol programıyla cd ye çektim.oyun psx de çalışıyor ama save etmiyor(sanırım oyun id sinden kaynaklanıyor).bunun sebebi tam olarak nedir ve nasıl düzeltebilirim.ilginize teşekkürler..

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,653
44
48
43
Eskişehir
Siteye Git
iyi akşamlar. buradan indirmiş olduğum psp ye uyarlanmış psx oyununu alcohol programıyla cd ye çektim.oyun psx de çalışıyor ama save etmiyor(sanırım oyun id sinden kaynaklanıyor).bunun sebebi tam olarak nedir ve nasıl düzeltebilirim.ilginize teşekkürler..
Bunu şu şekilde düzeltebilirsin..Bu PSP için düzenlenmiş kısımdan değil aşağıda sadece PS1 için olan kısımdan oyunu indirip yazacaksın..Bu kadar basit..PSP için olanlar PSP olarak kalır..

ygtcan

Erişim Engelli
Ocak 28, 2009
4
0
1
Arkadaşlar biraz uçukca olabilir ama bu PSX oyunlarının ISO sunu çevirip oynayabiliyorsak UMD lerin ISO sunu da çevirip oynayamaz mıyız ?

painkiller

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 13, 2009
23
0
1
Hako Usta bi bakçanmı ya yardımın lasım xD psx Oyunları varya bn senin ordan FF VII indirdim psp/game klasörüne yeni kla. yapıp attım bi tane daha oyun vardı zaten imdi 3. oyunu atcam disk dolu dio ya psp hafızası mı dolmuş ???

painkiller

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 13, 2009
23
0
1
tamam çözdüm olayı usta saol xD bide şu FF VII yi halledebilseydim =) süper olcaktı ama xD