Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp için Ps1 Oyunları kategorisinde hako tarafından oluşturulan Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 87,580 kez görüntülenmiş, 179 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp için Ps1 Oyunları
Konu Başlığı Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bio1979

devadam

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2009
2
0
1
39
kardeş çevirdim yükledim ama psp şöyle bir hata verdi

The copyright protection information is invalid

nasıl halledeceğiz bi yardımcı olun ya :(

usonay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
128
0
16
yazı güzzel olmuş netten çektiğim full iso oyyunda az önce denedim. Eboot oluştu klasör olarak attım, PSP de gördü resim falan herşey seçtiğim gibi sorun yok. tıklıyorum ekran kararıyor sonra şu hatayı veriyor:
"The game could not be started
(FFFFFFFF)"

sorun nedir acaba? PSP versiyon 5.00 m33, PSX MK4 oyunu sorunsuz çalışıyor.

usonay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
128
0
16
verir çünkü sadece 5.00 m33 ile oyunları oynayamazsın.. bu versiyonun hatalarını gideren 5.00 m33-6 ya yükseltmen lazım.. ve birde 5.00 m33 popsloader yüklemen ve uygun popsta çalıştırman gerekir..

bu konuyu da oyun sayfalarının başında anlattım.. okursan yapabilirsin..
popsloader zaten yüklü o zaman versiyonu 5.00 m33-6 yapmak gerekiyor bu durumda ;) yalnız kafama takılan dediğim gibi Mortal Kombat 4 PSX oyununu açmasına karşın neden bu hatayı veriyor? vermesinin tek nedeni versiyonun 5.00 m33 mü olması. Ben çevirirken bi hata yapmadım o zaaman bu durumda? tamamen versiyon ile alakalı ;)

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,516
56,322
113
44
Siteye Git
Teşekkürler hako,bunları pc'dede emulatör ile oynayabiliriz dilersekte convert edip psp'de oynayabiliriz

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,962
113
PSP İçin ftp linklerine upload yapmıştım ama bu linkler ne yazıkki FTP ler çok kısa ömürlü olduğundan silindiler..
psx oyunları için şikayet olmaz o nedenle bunlar kalıcı olabilir.. çünkü uzun zamandır silinmediler..

Hasır Şapka

Forumu Benimsemiş
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2008
111
329
63
36
teşekkürler hako çok güzel bir rehber olmuş :) arkadaşın ps1'i için resident evil 3 ü indirmiştim onu psp ye çevirdim.

SilentDead

jigsaw*
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
89
0
6
29
PSP'De disk değiştirmeyi bilmiyordum.
Ben de "Myst 2 : Riven" 'in pspsini yarattım