Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp için Ps1 Oyunları kategorisinde hako tarafından oluşturulan Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 87,621 kez görüntülenmiş, 179 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp için Ps1 Oyunları
Konu Başlığı Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bio1979

batu1225

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 8, 2009
5
0
1
41
Benim Version 6.35 Pro Ama hiç bi Psx Oyunu Çalışmıyor Napmalıyım ?

asw

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 2, 2011
3
0
1
Benim PSP çevirdiğim İso'ları açmıyor.Hata veriyor.The copyright protection information is invalid(telif hakkı koruma bilgisi geçersiz) diyor.

rock

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 17, 2009
18
0
1
41
ben bloody roar 2 yi indirdim resimleri buldum herşeyi rehbere göre de ayarladım ama file acces denied diyor ne yapabilirim

nerox414

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2011
1
0
1
46
psx nedir acaba
:starwar::haydar::nargile::b::eylem::dvrc::b010::08::prty::a:

Squalll

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2011
9
0
1
44
Chrono Cross daki Mana Komodo boss'unda donma sorununu bir türlü aşamadığımdan dolayı oyunu kendim convert etmeyi düşünüyorum.Sorum; bu program donma sorununa nihai bir çözüm getirir mi ?

Edit:Sonuç negatif..donma sorununu aşamadım.

Acaba elinde mama kondo sonrası save dosyası olan var mı?

iskender86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2011
9
0
1
40
merhaba arkadaşlar bende psp 3004 aldım cfw si 6.35pro a3. ancak bütün denemelerime karşı mortal kombat trilogy oyununu çalıştıramadım. ne yapmam gerekiyor? versiyonmu düşürmeliyim ve nasıl. ayrıca versiyon düşürdüğümde pes 2011 gibi oyunları oynayabilecekmiyim. lütfen yardım edin.