Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp için Ps1 Oyunları kategorisinde hako tarafından oluşturulan Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 87,621 kez görüntülenmiş, 179 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp için Ps1 Oyunları
Konu Başlığı Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bio1979

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,962
113
merhaba arkadaşlar bende psp 3004 aldım cfw si 6.35pro a3. ancak bütün denemelerime karşı mortal kombat trilogy oyununu çalıştıramadım. ne yapmam gerekiyor? versiyonmu düşürmeliyim ve nasıl. ayrıca versiyon düşürdüğümde pes 2011 gibi oyunları oynayabilecekmiyim. lütfen yardım edin.
6.35 PRO-B8 yap tekrar dene... Senin versionun eski..

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
Ps1 de mortal kombat trilogyide optionsa girip R1+R2+L1+L2+YUKARI YÖN TUŞUNA aynı anda bastığınızda ? işaretli kısım açılır arkadaşlar ordanda oyunda tek tuşla brutality fatality babality gibi lity leri yaparsınız aynı zamanda bir kaç tane daha özellik açılıyorduda onları hatırlayamadım . şimdi gelelim pspde ps1 de olan L2 VE R2 tuşlarının nerde olduğuna , arkadaşlar psp de bu tuşlar yok fakat bu tuşlar yerine R1+ analog veya R2+analogu kullanıyoruz fakat aynı anda bunları yapmamız mümkün değil o yüzden controller configurationdan L1 ve L2 tuşlarını değiştirelim kare veya yuvarlak yapalım sonra deneyelim

iskender86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2011
9
0
1
40
peki nasıl yapacağım bu işlemi...

Bump:
6.35 PRO-B8 yap tekrar dene... Senin versionun eski..
arkadaşım dediğini yaptım 6.35 pro-b8 yükledim oyun açılıyo ama oyuncu ve pit seçtikten sonra oyun başlamıyo psp kapanıyo nedendir?

Bump: arkadaşlar oyun çalışıyo ama dövüş başlarken donuyo lütfen yardım edin pop upsları nasıl açacağım

direnish

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 29, 2011
33
0
6
40
Ps1 de mortal kombat trilogyide optionsa girip R1+R2+L1+L2+YUKARI YÖN TUŞUNA aynı anda bastığınızda ? işaretli kısım açılır arkadaşlar ordanda oyunda tek tuşla brutality fatality babality gibi lity leri yaparsınız aynı zamanda bir kaç tane daha özellik açılıyorduda onları hatırlayamadım . şimdi gelelim pspde ps1 de olan L2 VE R2 tuşlarının nerde olduğuna , arkadaşlar psp de bu tuşlar yok fakat bu tuşlar yerine R1+ analog veya R2+analogu kullanıyoruz fakat aynı anda bunları yapmamız mümkün değil o yüzden controller configurationdan L1 ve L2 tuşlarını değiştirelim kare veya yuvarlak yapalım sonra deneyelim

dostum birkaç gündür bu l2 r2 tuşlarının çözümünü arıyorum fakat bir türlü bulamadım..conf.den l2 r2 tuşlarını nasıl kare veya yuvarlak yapacaz bunu anlatır mısın rica etsem?..:help:

kekocan91

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 25, 2011
74
19
8
34
Convert olayını kavradım ancak dün convertlemek için bir oyun indirdim inen dosyalarda resim dosyaları yok içinde cd ye yazılmayı bekleyen ISO, CCD ve SUB uzantılı dosyalar var.Acaba yanlış şeklini mi indirdim?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim.

kekocan91

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 25, 2011
74
19
8
34
Programı buradan indiremedim başka bir yerden buldum sizin yorumları inceleyince Base. dosyasının eksik olduğunu anladım o dosyaı bulup ekleyince sorun halloldu ilgin için teşekkürler.

scarfacegold

Erişim Engelli
Eyl 19, 2011
9
0
1
ACİL yardım PSP PSX ve PS1 OYUNlARI OYNAYAMIYORUM

öncelikle benim psp 1004 fat sürümüde 6.20 PRO-B8
bunda ise PSX ve PS1 oyunları oynuyamıyorum.açıkcası korkuyorum proğrama zarar verir diye zarar vermeden nası oyunları oynabilrim.acil yardım!

kratos 9

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 4, 2011
15
0
1
ben ilk ekranı nasıl açıcaz anlamadım exe dosyası nerde varki

oracle35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 31, 2011
1
0
1
36
hako Resident Evil - Director's Cut indirdim convertledim açıldı oyun ama sesler yok sadece cızırtı geliyor ve oyun çok yavaş kasıyo gibi . versiyonum 6.20 PRO-B10 . yardım edersen çok sevinirim.

iskender86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2011
9
0
1
40
arkadaslar super shot soccer adında bir oyun var onun convert edilmiş halini nereden bulabiliriz. denediklerim çalışmadı.