PS5 Oyun Türkçe Yama Lords of The Fallen [2023] PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan Lords of The Fallen [2023] PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,195 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Lords of The Fallen [2023] PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,377
2,739
113
Oyun hakkinda ufak bir bilgi oyun son surume gucellenmistir 4.XX Backport fix yapilmistir 80 gb boyuttan 33 GB dusurulmustur.
Bu boyut olayı harddisklere nefes aldıracak. Final fantasy serisi artık korkutmuyor.Umarim Korku ve souls oyunlarının tamamı paylasilir ve bu oyunları çalıştırmanın yolunu videolu anlatımla taclandirirsiniz.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,377
2,739
113
Oyun hakkinda ufak bir bilgi oyun son surume gucellenmistir 4.XX Backport fix yapilmistir 80 gb boyuttan 33 GB dusurulmustur.
Bekle beni Adyr.İblislerini yine gömeceğiz hastalıklı topraklarına. Umbral olarak oynamak için ps5te öğrenmem gereken uygulamalara bakayım .Teşekkürker Byercanx . Umarım Demon Souls PPSA01341 – EUR (v0 1.005) boyutunu bu hale getirirsin.(3kez bitirdim arşivlemek şart)

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
Bekle beni Adyr.İblislerini yine gömeceğiz hastalıklı topraklarına. Umbral olarak oynamak için ps5te öğrenmem gereken uygulamalara bakayım .Teşekkürker Byercanx . Umarım Demon Souls PPSA01341 – EUR (v0 1.005) boyutunu bu hale getirirsin.(3kez bitirdim arşivlemek şart)
halletim cok onceden onu yuklerim bir ara

Serdarkagan

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 22, 2021
500
116
43
Lords of The Fallen [2023] PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Çevirisi ve düzenlemesi bana ait olan Lords of The Fallen [2023] PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Tool için SWUFORCE'ye ve PANZI'ye teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Lords of the Fallen’da insanlık için yeni bir yıkım çağını başlatan zalim zorba Adyr’in hükmünü sekteye uğratmak için faniler ile ölülerin diyarlarında seyahat etmesi gereken, efsanelere konu olmuş Dark Crusader’lardan biri olarak oynuyorsunuz.

Yol boyunca hızlı ve zorlu bir savaş sistemiyle devasa baş düşman savaşlarına girecek ve hepsinin üstesinden geleceksiniz. Tanrılara meydan okumak için çıktığınız yolda, aralarından seçim yapabileceğiniz dokuz karakter sınıfı ve yüzlerce silahla kahramanınızı özelleştirecek ve kendi oyun tarzınızı geliştireceksiniz.

Efsaneniz aydınlıkla mı bezenecek... Yoksa karanlığa mı boğulacak?

NOT
Türkçe yama 6.50 versiyonunda sorunsuz çalışmaktadır. Fix çıkmadığından şu an için alt versiyonlarda çalışmamaktadır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
ALPERRENKLI

PS5 TOOL
PANZI
SWUFORCE

PS5 PORT VE DÜZENLEME
ALPERRENKLİ

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Elinize Yureginize Saglik...

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
469
2,181
93
Lords of The Fallen [2023] PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Çevirisi ve düzenlemesi bana ait olan Lords of The Fallen [2023] PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Tool için SWUFORCE'ye ve PANZI'ye teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Lords of the Fallen’da insanlık için yeni bir yıkım çağını başlatan zalim zorba Adyr’in hükmünü sekteye uğratmak için faniler ile ölülerin diyarlarında seyahat etmesi gereken, efsanelere konu olmuş Dark Crusader’lardan biri olarak oynuyorsunuz.

Yol boyunca hızlı ve zorlu bir savaş sistemiyle devasa baş düşman savaşlarına girecek ve hepsinin üstesinden geleceksiniz. Tanrılara meydan okumak için çıktığınız yolda, aralarından seçim yapabileceğiniz dokuz karakter sınıfı ve yüzlerce silahla kahramanınızı özelleştirecek ve kendi oyun tarzınızı geliştireceksiniz.

Efsaneniz aydınlıkla mı bezenecek... Yoksa karanlığa mı boğulacak?

NOT
Türkçe yama 6.50 versiyonunda sorunsuz çalışmaktadır. Fix çıkmadığından şu an için alt versiyonlarda çalışmamaktadır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
ALPERRENKLI

PS5 TOOL
PANZI
SWUFORCE

PS5 PORT VE DÜZENLEME
ALPERRENKLİ

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Eline sağlık teşekkürler