PS5 PKG Oyun Marvel’s Spider Man 2 Deluxe Edition

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Marvel’s Spider Man 2 Deluxe Edition başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,795 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 39 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Marvel’s Spider Man 2 Deluxe Edition
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alex_59

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
477
347
63
başlangıçta backpork.elf uygulamadım girdim ara ara kastı. sonra çıkış yaptım oyundan elfi yükledim öyle girdim. yinede çok kasıyor başka yaşayan oldu mu. acaba başlangıçta yapmadım diye mi oldu
ara ara kasmalar yaşanılabilir ssdin içindeki yogunluktan olabilir hızlı aksiyon sahnelerinden olabilir bu genelde başka hızlı sahnelerde de olmayabilir degişkenlik gösterebilir klasörlü apr dosyyaları çoktur ondan olabilir ssdnin hızından olabilir tv nin 120 / 144 hz düşük gibi durumundan olabilir oyundan olabilir birçok etkeni var oyunların bazıları ssd de calışıyor bazıları harici hardsikte vesaire vesaire ama bu oyun hiç çalışmayan oyundu onuda unutmamak lazım ben o kadar rahatsız olmadım ssd okuyucuda iyi

fatihkaraca

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2014
99
42
18
Merhaba; Dün bu oyunu ve F1-25 oyunlarını indirip denedim.
Spider man 2 oyununda kasmalar oldu.
F1-25 ise oyun dondu ve açılmadı.
Her iki oyundada Make sure use latest update y2jb or bdj or p2jb (Y2JB, BDJ veya P2JB'nin en son sürümünü kullandığınızdan emin olun)yazıyordu.
y2jb kullanıyorum. Yazılım 10.01
Kullanabileceğim en güncel y2jb hangisi. Yardımcı olur musunuz.

Mete80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2021
138
48
28
Spiderman 2 oyunu ffpkg yapılırmı program ile olursa dahilide çalışırmı byercanx @byercanx

caiser2665

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2025
83
31
18
Merhaba.ce-107112-2 hatası alıyorum.çözümü bilen var mı
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba.ce-107112-2 hatası alıyorum.çözümü bilen var mı
Oyun oynarken kasma yok ama 2-3dk da bu hata veriyor.oto kayıt arızası galiba.x e basıp atlıyor hatayı

Son düzenleme:

kartal3462

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 8, 2025
59
17
8
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Örümcek Hissi harekete geçiyor...

Maskenizi takın ve Marvel’s Spider-Man 2 PC'ye doğru süzülürken daha fazla heyecan dolu ve örümcek ağlarıyla kaplı bir kahramanlığa hazır olun.
Insomniac Games ve Marvel iş birliği ile geliştirilmiştir.
Kuşatma altında bir şehir!
İki Spider Man Peter Parker ve Miles Morales; şehri, birbirlerini ve sevdiklerini korkunç Venom ve tehlikeli yeni sembiyot tehdidinden kurtarmak için savaşırken maskenin içinde ve dışında büyük güç sınavıyla karşı karşıya kalırlar.

Ses : English, French (France), Portuguese (Brazil), Spanish (Mexico)
Ekran Dili : English, French (France), Portuguese (Brazil), Spanish (Mexico)

Not : 12.xx to 10.xx calisir internal (dahili) surucude calismaz konsolunuz kitlenir onarma moduna gecer sadece USB SSD uzerinde calisir, oyunu baslatmadan once Backport elf gonderilmeli sonra calistirilmali. payload manager'e Backport elf ekli olsun (tavsiye)

backport elf :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[Gizli içerik][Gizli içerik]
teşekkürler elinize sağlık