PS5 Oyun Türkçe Yama Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde bluetooth1905 tarafından oluşturulan Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,416 kez görüntülenmiş, 209 yorum ve 142 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan bluetooth1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korgkaya

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
243
129
43
Slim Kasa kullaniyorum, dediginiz gibi yaptim sorunsuz calisti tesekkur ederim.

D ve toc dosyalarini data/homebrew/backports/PPSxx icine atin yeterli arkadaşlar.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,345
58,956
113
bluetooth1905 @bluetooth1905 küçük backport dosyasını pkg şeklinde yapıp verdiğiniz dosyaları içine atıp pkg yapsak bendeki oyun pkg ardında pkg olarak backportu kursam olurmu acaba
Abi adam burada yazmış gözünü seveyim

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

portagas'ın konusu da var :)

oguzhantr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2013
87
5
8
35
Castellanos @Castellanos hocam lz4 formatlı oyuna yamayı sonradan atabiliyormuyuz

Lady_Akari

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2022
280
46
28
Ben fat kasa için dediğiniz şekilde alıp attım ama ben de oyun açılırken çöküyor 10.40 sürümündeyim oyunu pkg şeklinde yükledim backports içine dediğiniz dosyaları attım oyun çöküyor yamayı sildiğimde ise oyun açılıyor.

Deniz36

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 26, 2023
811
702
93
Abi adam burada yazmış gözünü seveyim

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

portagas'ın konusu da var :)
Motorlar yandı Castellanos @Castellanos valla mesaji yazdıktann sonra aklıma geldi kusura bakma diyorum ya gündem çok yoğun