PS5 Yardım PS5 Marvel's Wolverine Bölüm Geçişlerinde Donma, Kaplama Yüklenmeme ve Ses Senkron Sorunu (Yardım)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde dopexchief tarafından oluşturulan PS5 Marvel's Wolverine Bölüm Geçişlerinde Donma, Kaplama Yüklenmeme ve Ses Senkron Sorunu (Yardım) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 170 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 Marvel's Wolverine Bölüm Geçişlerinde Donma, Kaplama Yüklenmeme ve Ses Senkron Sorunu (Yardım)
Konbuyu başlatan dopexchief
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mrth87

dopexchief

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2024
21
6
3
Selamlar MCPSP ailesi,
Jailbreak'li PS5 konsolumda dahili SSD üzerinde klasör yöntemiyle Marvel's Wolverine oynuyorum. Oyunu çalıştırıp belirli bir yere kadar ilerlemeyi başardım fakat özellikle yeni chapter/bölüm geçişlerinde ve ara sahnelerde ciddi teknik problemler yaşıyorum:
Karşılaştığım Sorunlar
Bölüm Geçişlerinde Takılma ve Siyah Ekran:
Yeni bir sahneye veya harita bölgesine geçerken oyun anlık olarak siyah ekranda asılı kalıyor veya aşırı lag/stutter oluşuyor.
Texture Streaming / Kaplama Yüklenmeme Hatası: Bazı sahneler başladığında zemin, binalar ve çarpışma haritası (collision) yüklenmiyor; karakter boşlukta havada asılı kalıyor ya da haritanın altına düşüyor.
Ses Senkron Kayması: Oyun motoru sahneleri ve kaplamaları yüklemekte geciktiğinde ara sahnelerde dudak hareketleri ile ses senkronu tamamen kopuyor (ses geriden veya kesik geliyor).

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
253
174
43
hangi formatta yaşıyorsunuz bu sorunu exfat dahilide sorunsuz çalışıyor

Son düzenleme:

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
253
174
43
Klasör olarak web file manager içinden yükledim sürümüm 13.60
Klasörlü büyük oyunlarda bu çok sık yaşanıyor oyununuzu pc den klasörlü formattan exfata çevirin sonra konsolun dahili hafızasına atın

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mrth87

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 21, 2021
36
11
8
Oyun bende de ara sahne değilde yoğun anlarda makineyle birlikte donup kitleniyor. Arkadaş gibi klasör olarak yüklemiştim