PS5 Oyun Türkçe Yama Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde bluetooth1905 tarafından oluşturulan Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,205 kez görüntülenmiş, 209 yorum ve 140 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan bluetooth1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korgkaya

bluetooth1905

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 16, 2020
215
663
93
Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Heyecanla beklenen yamamızın hazırlanma sürecinde her zamanki gibi yanımızda olan Castellanos @Castellanos 'a teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca çok önemli bir teşekkürü de MyBe&Ka @MyBe&Ka hak ediyor; yamanın sizlere ulaşabilmesi için uykusundan fedakârlık edip sabahlayarak sadece bir gecede mükemmel bir iş çıkardı ve Türkçe yerelleştirmeyi tek başına tamamladı. Sizler adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben de bu güzel projede elimden geldiğince çorbada tuzum bulunsun istedim.

Bu yama MCPSP üyeleri için sevgiyle hazırlandı. :)

OYUN HAKKINDA
Insomniac Games, Spider-Man’in renkli ve umut dolu dünyasını bir kenara bırakıp rotasını X-Men evreninin en hırçın, en tavizsiz mutantına çeviriyor. Marvel's Wolverine, sıradan bir kahramanlık hikayesi değil; Logan'ın acı dolu geçmişiyle, içindeki bitmek bilmeyen öfkeyle ve peşindeki ölümcül avcılarla yüzleştiği yetişkinlere yönelik (+18), kanlı ve kelimenin tam anlamıyla acımasız bir şaheser.

Madripoor'un neon ışıklarıyla aydınlanan tehlikeli yeraltı dünyasından, Kanada'nın dondurucu ve ıssız ormanlarına uzanan bu sinematik yolculukta, Adamantium pençelerinizin ağırlığını ve keskinliğini her bir vuruşta iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Oyun dünyasının bugüne kadar gördüğü en vahşi, en akıcı ve en tatmin edici yakın dövüş mekanikleriyle donatılan yapım; oyuncuyu hiçbir şekilde kısıtlamıyor ve düşmanlarınızı paramparça etmenize olanak tanıyor.

Hayatta kalma içgüdülerinizi sonuna kadar zorlayacak, mutantları hedef alan devasa bir komplonun merkezinde hem fiziksel hem de psikolojik bir savaş vereceksiniz. Şimdi bu destansı ve tavizsiz hikayeyi, anadilimizin rahatlığıyla, hiçbir duygu kırıntısını ve derin hikaye detayını kaçırmadan yaşama vakti.

Bu çeviriyle, oyunun "karanlık, vahşi ve hikaye odaklı" yapısına dalmaya hazır mısınız? :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
MYBE&KA

TOOL
GÜNAY K.

PS5 PORT VE DÜZENLEME
GÜNAY K.

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme: