PS5 Oyun Türkçe Yama Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde bluetooth1905 tarafından oluşturulan Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,538 kez görüntülenmiş, 209 yorum ve 142 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan bluetooth1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korgkaya

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
197
29
28
51
4 en fazla 5 yama veriyoruz, bu giriş ve aktifliğinize göre de değişebiliyor.
anladım cok sagolun . sanırım 5 tane oldu su an onlar ınıyor o zaman 1 hafta sonra guncel yama vs cıkarsa yenıden ıstekte mı bulunmak gerek. baska oyunlar ıcın sımdıden mesaj atıp 1 haftalık sure dolumunda sızden gerı donus mu beklyeyeyım. bu sıstem yenı oldugu ıcın alısmaya calısıyorum kusura bakmayın

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,345
58,957
113
anladım cok sagolun . sanırım 5 tane oldu su an onlar ınıyor o zaman 1 hafta sonra guncel yama vs cıkarsa yenıden ıstekte mı bulunmak gerek. baska oyunlar ıcın sımdıden mesaj atıp 1 haftalık sure dolumunda sızden gerı donus mu beklyeyeyım. bu sıstem yenı oldugu ıcın alısmaya calısıyorum kusura bakmayın
3,4 gün sonra tekrar yazın:)

bluetooth1905

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 16, 2020
215
665
93
tam bu oyuna girişecektim Türkçeye çevirmek için, :) emeğine sağlık şimdiden.
Şu an çeviride MyBe&Ka @MyBe&Ka emek veriyor ve çeviri onun emekleriyle tamamlanacak. Böyle güzel bir aile olmak mutluluk verici. Destek gerekirse yardımına başvururum. :)