PS5 Oyun Türkçe Yama Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde bluetooth1905 tarafından oluşturulan Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,919 kez görüntülenmiş, 240 yorum ve 144 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Marvel's Wolverine PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan bluetooth1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bluetooth1905

Lady_Akari

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2022
282
46
28
Aynısı bende yaptım sanırım portagas arkadaşın paylaştığı ps5 aut dosyasi ile ilgili onun içinde yeni güncel kstuf ve ve shadow dosyalari yok yamayı silince oyun İngilizce olarak açılıyor en düşük ps5 aut dosyasında bile pkg olarak İngilizce açılıyor ama dediğim gibi @bluetooth1905 oyun notunda portagasin paylaştigi ile sizin yazdığınız iki dosya çok farklı bunun dışında portagasin klasöründe istediğim pkg oyunu açılıyor bu sorunu @OyunDelisiyim arkadaş da farkında oda bu sıkıntıyi biliyor rehber hazırlayacakti klasörlü oyunlarda sorun olmuyor ama pkg de sadece bu oyun için diyorum son güncel kstuf ve shadow istiyor ama portagasin ki bunu karşılamiyor
Bende şuan kstuff 1.13 test 5 var onu kurarken otomatik appr de kuruyor ardından shadowmountplus 1.7 beta 2 kurdum ama olmuyor ne yaptıysam yamayı sildiğimde oyun sorunsuz açılıyor

constantine16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 13, 2008
104
17
18
41
İyi akşamlar Arkadaşlar oyun Pkg kurulumu ile açılmadı bende indirdiğim 4.xx 95 GB kurulumu makineden sildim
Sonra harici SSD ye indirdiğim Wolverine oyununun ana dizinine d klasör unu ve tic dosyasini kopyaladim oyun Türkçe açıldı keşke dahili hafizada oyun calissaydi bunu da böyle bitiricez napalim

bgezer35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2011
124
14
18
58
Kafayı yicem resmen söylenen herşeyi yaptım olmuyor oyun yine ingilizce yokmu yardımxı olucak biri Allah rızası için ????
. oyun dosya halindeyken oyunu fixlemen lazım onu yapıyorsun daha sonra buradaki turkçe yamayı içine atıyorsun ondan sonra exfat yap sıralama öenmli oyun v13.00 ustunde oldugu için ilk önce fixleyerek v düsürmen lazım

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
160
44
28
Az çok yorumları okudum ve bende pkg kuranlardan biriyim. Sanırım bu formatta bi uyuşmazlık var. Yapabilen arkadaşlar varsa söylerse çok seviniriz. Tüm klasörü atınca backports içine direk cokme verirken fakelib, d, toc dosyaları haric herşeyi silip atınca oyunda siyah ekranda kaldım. Arkadaşlarımın dediği gibi hiçbişey atmayınca sorunsuz açılıyor oyun ztn.