[Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO /Depositfiles (Tek Part) / Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) / Filefactory + Netload (5'er Part)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde TNT tarafından oluşturulan [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,858 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part)
Konbuyu başlatan TNT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azeibo34

RmXsiS

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2009
6
0
1
TNT haklı baska kaynaktanda indirdim oyunu siyah ekran yine.. TNT senin dediklerini aynen yaptım yine olmadı.. Cok saol yınede..

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
TNT haklı baska kaynaktanda indirdim oyunu siyah ekran yine.. TNT senin dediklerini aynen yaptım yine olmadı.. Cok saol yınede..
TNT haklı tabi...Neyse sen de sağol , başka bir problemin olursa problemine münhasır konu altında bekleriz...

piszenci

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 11, 2009
79
0
6
42
TNT'yi kızdırmışlar :22:
Arkadaşlar oyunda hiçbir sorun yok, hiçbir ayar yapmadan oyunu attım çalıştı.
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle nete fazla bakamıyorum,bugün bu yazılanları görünce cep telefonu ile çektiğim basit bir videoyu koyayım dedim.Görüntü telden dolayı iyi değil ama oyunun çalıştığına dair bir nevi kanıt olmuş olur :18:
Videodan da görebileceğiniz üzere versiyonum 5.03 GEN-C

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ozkan5353

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2008
96
0
6
33
teşekkürler tnt :) pspde oynadığım en mükemmel oyun bravo yapımcılara demekki isteseler yapabiliyorlarmış

ahmetalb07

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 28, 2008
2
0
1
34
hocam filefactory nin linkleri ölmüş bi kontrol edermisin
paylaşımın için teşekkürler

piszenci

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 11, 2009
79
0
6
42
linkler sağlam dostum,senin bağlantında sıkıntı var ;)

PessimisticAttack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 26, 2009
95
0
6
Siteye Git
Mesajları eksiksiz okudum denemez ama TNT'nin verdiği dosyayı indirdim ve 5.50 GEND-3'te sorunsuz oynayabiliyorum. Kendi hatalarından ya da bilgisizliklerinden dolayı çalıştıramayanların TNTye laf etmelerinin anlamı yok.Herkes böyle yapıyor diye anlaşılmasın. İnsanımız çatmak için yer arar biliriz.:)

GEN-C'de daha sonra deneyeceğim.

Sağol TNT.

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
''Web sayfası görüntülenemiyor'' uyarısını linklerin silinmesi olrak yorumlayan adam belli ki internetle çok yeni tanışmış...Bu yüzden gidip bu herife neden yanlış biliyosun diyemezsin , neden beceremiyosun da diyemezsin ama yanlış bildiğinin doğru olduğunda ısrar edip doğrusunu öğrenmek için çaba harcamayan , çok şey bildiğini zannedip aslında hiçbir şey bilmeyen , bir de utanmadan bilmediği şeyleri edep bilmeyen bir üslupla dillendiren bu tipler zaten en başından hayata erişim engelli olmaya mahkumdurlar.O yüzden muhattap olmaya hacet yok.

ISO: 1,68 GB (1.812.725.760 bayt)
Dil: İngilizce
Test: 5.50Gen-D3 & 5.03 GEN C
5.03 m33, 5.03GEN A-B ,5.50GEN A-B-C versiyonlarından birisine sahipseniz indirdikten sonra fixlemeniz gerekmektedir...Aksi takdirde siyah ekran problemiyle karşılaşırsınız.
Fixleme işlemi için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Tür:FULL ISO​

kukişimkanadı

Erişim Engelli
Nis 23, 2011
1
0
1
39
Amacım Konuyu Boşyere Hortlatmak Değil , Oyunu Başka Bir Kaynaktan İndirdim Oyun Siyah Ekran Verdi Burdanda İndirdim Gene Siyah Ekran Verdi Versiyonum 5.50 Gen-d3 Ne Yapmalıyım :/
Şimdiden Teşekkürler