Arkadaşlar versiyonum 5.03 Gen-B.Oyunu Patchlemek istediğim zaman unkown.... diye hata veriyor.Birisi oyunun Eboot'unu upload yapablir mi?
Ben burdan indirdim fakat olmadı.En güvenilir hako'ymuş onu anladım.
çok sağol TNT.
megaupload linklerinden sömürdüm,attım oyunu hiç sorun olmadan 5.03 GEN-C'de çalıştı :c018:
Arkadaşlar ne linklerde nede oyunda herhangi bir sorun yok ben oyunu indirdim ve iki kerede bitirdim.Bu güzel paylaşımından dolayıda TNT arkadaşımıza teşekkür ederim..
Neresini yapamadın söyle sabaha kadar yardımcı olayım sanayapamadım yapamadım :giveup: :c018:
Anladım zaten ben de yardımcı olmanın zor bişey olmadığını insanların burada birbirlerine yardımcı olduklarını göstermek için yazdım o cevabı.yapamadım demenin zor olmadığını denemek ve göstermek için yazdım o mesajı
:alkis:Arkadaşlar ne linklerde nede oyunda herhangi bir sorun yok ben oyunu indirdim ve iki kerede bitirdim.Bu güzel paylaşımından dolayıda TNT arkadaşımıza teşekkür ederim..
Sen PSP'nin GEN-C olduğunu sanıyorsun fakat değil...PSP'nin yedeğini al , hafıza kartına format at , daha sonra forumdan GEN-C'yi indir , hen yaptıktan sonra GEN-Cyi yükle , emin ol sorun kalmadan oynarsın oyunu...Öncelikle Paylaşım İçin TŞK..! İndirdim ( 2 link ) yükledim siyah ekranda kalıyor cözemedim gitti
5.03 GeN-C ( Fix bile yaptım yine siyah ekran )