[Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO /Depositfiles (Tek Part) / Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) / Filefactory + Netload (5'er Part)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde TNT tarafından oluşturulan [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,858 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part)
Konbuyu başlatan TNT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azeibo34

#Uğur#

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 21, 2010
7
0
1
46
Bende de siyah ekranda donuyor.Galiba Gen-C'ye yükseltmeliyim.

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
Arkadaşlar versiyonum 5.03 Gen-B.Oyunu Patchlemek istediğim zaman unkown.... diye hata veriyor.Birisi oyunun Eboot'unu upload yapablir mi?

Ben burdan indirdim fakat olmadı.En güvenilir hako'ymuş onu anladım.

ISO: 1,68 GB (1.812.725.760 bayt)
Dil: İngilizce
Test: 5.50Gen-D3 & 5.03 GEN C
5.03 m33, 5.03GEN A-B ,5.50GEN A-B-C versiyonlarından birisine sahipseniz indirdikten sonra fixlemeniz gerekmektedir...Aksi takdirde siyah ekran problemiyle karşılaşırsınız.
Fixleme işlemi için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Tür:FULL ISO​

Şunu okuyup anlamak çok mu zor.Okumadıysan görmedim de , okuyup anlamdıysan anlamadım kafam basmadı de yardımcı olalım .Bir de utanmadan trip atmış hey Allahım...

Son bir kez açıklama getiriyorum.Bu linklerden indiriler oyun gerekli recovery ayarları düzgün yapıldığı takdirde kesinlikle ve kesinlikle 5.03 GEN C ve 5.50 GEN D3 versiyolarında fixlemeye ihtiyaç duymadan çalışır. 5.50 GEN A&B&C ,5.03 GEN A&B ve 5.03 M33 versiyonlarında ise fixleme işlemi yapıldığı takdirde çalışır ki zaten yüze yakın insan bu linklerden indirmiş otuz küsür insan teşekkür etmiş....Bu kadar açık ve net.Bu içeriğin aksini iddia eden adamda artniyet ararım , çalışmıyor değil yapamadım diyin yardımcı olalım...

çok sağol TNT.
megaupload linklerinden sömürdüm,attım oyunu hiç sorun olmadan 5.03 GEN-C'de çalıştı :c018:

Arkadaşlar ne linklerde nede oyunda herhangi bir sorun yok ben oyunu indirdim ve iki kerede bitirdim.Bu güzel paylaşımından dolayıda TNT arkadaşımıza teşekkür ederim..

:drinks::alkis:

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
yapamadım demenin zor olmadığını denemek ve göstermek için yazdım o mesajı
Anladım zaten ben de yardımcı olmanın zor bişey olmadığını insanların burada birbirlerine yardımcı olduklarını göstermek için yazdım o cevabı.

Olay budur bu dialog örnek teşkil etsin=p

raziel79

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2008
150
0
16
Arkadaşlar ne linklerde nede oyunda herhangi bir sorun yok ben oyunu indirdim ve iki kerede bitirdim.Bu güzel paylaşımından dolayıda TNT arkadaşımıza teşekkür ederim..

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
:alkis:

Rica ederim.

ISO: 1,68 GB (1.812.725.760 bayt)
Dil: İngilizce
Test: 5.50Gen-D3 & 5.03 GEN C
5.03 m33, 5.03GEN A-B ,5.50GEN A-B-C versiyonlarından birisine sahipseniz indirdikten sonra fixlemeniz gerekmektedir...Aksi takdirde siyah ekran problemiyle karşılaşırsınız.
Fixleme işlemi için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Tür:FULL ISO​

RmXsiS

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2009
6
0
1
Öncelikle Paylaşım İçin TŞK..! İndirdim ( 2 link ) yükledim siyah ekranda kalıyor cözemedim gitti

5.03 GeN-C ( Fix bile yaptım yine siyah ekran )

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
Öncelikle Paylaşım İçin TŞK..! İndirdim ( 2 link ) yükledim siyah ekranda kalıyor cözemedim gitti

5.03 GeN-C ( Fix bile yaptım yine siyah ekran )
Sen PSP'nin GEN-C olduğunu sanıyorsun fakat değil...PSP'nin yedeğini al , hafıza kartına format at , daha sonra forumdan GEN-C'yi indir , hen yaptıktan sonra GEN-Cyi yükle , emin ol sorun kalmadan oynarsın oyunu...

Eğer illa da GEN-C diyorsan bi problem olduğu belli PSP 3000 kullandığın için alternatif bir versiyon şansın da yok , bu oyun çalışmadığına göre yeni çıkan hiç bir oyun çalışmayacaktır, dolayısıyla dediklerimi yine yapmak zorundasın çünkü başka yapacak bir şeyin yok.

Gen-C'yi tekrar yüklerken problem yaşarsan hack versiyonlarla alakalı bölümde ilgili konuya, fixlemekle ilgili sorun yaşarsan rehberlerde ilgili yere atarsın mesajını.Senin bu konuyla bir alakan kalmadı.Kolay gelsin...